Malpaís de Güímar

Spanje, Malpaís de Güímar

Vandaag een kustwandeling met weinig hoogteverschillen, dus wat je noemt een makkie. Maar aangenaam, en het vulkanische landschap en de begroeiing is prachtig. Het is al met al een hele fijne wandeling en ik geniet nog steeds van het heerlijke weer, het doet me echt goed.

De cactussen die je hier veel ziet heten “Euphorbia Canariensis” (http://www.llifle.com/Encyclopedia/SUCCULENTS/Family/Euphorbiaceae/15754/Euphorbia \_canariensis) en komen alleen voor op de Canarische eilanden. Mooi zijn ze.

We lunchen in een eenvoudig restaurant om de hoek van het hotel. Een driegangenmaaltijd voor 16 euro per persoon. Een prima prijs-kwaliteit-verhouding, en dat zeggen de reviews op Tripadvisor ook.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Die cactussen zijn familie van de kerstster.En het sap is van beide giftig.Maar jullie waren toch niet van plan ze te eten denk ik.hahaha.

els overbeeke 2019-12-27 19:36:44

Zeker niet!

nico-plat 2019-12-27 20:58:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.