Sunday Roast

Jersey, Grouville

Een eerste kennismaking met wandelen op Jersey. We lopen eerst vanuit het hotel naar La Hougue Bie (https://www.jerseyheritage.org/places-to-visit/la-hougue-bie-museum ) waar onze wandeling begint met als voornaamste attractie Queen’s Valley (https://www.jerseywater.je/leisure/queens-valley/ ). De omgeving is mooi, veel groen. Op de smalle wegen die de stad uit leiden zijn wel veel auto’s. Eenmaal daarvanaf wordt het veel rustiger en ook nog een stuk mooier. We lopen in totaal zo’n 15 kilometer deze dag en relaxen daarna in het hotel.

’s Avonds eet ik een Sunday Roast, want daar had ik mijn zinnen op gezet voor deze zondag. Toch nog gelukt, het is een Britse traditie, en het valt nog niet mee een goede te vinden.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Heerlijk weer!

Leo 2019-09-02 07:09:18

Liefde is; samen wandelen.

els overbeeke 2019-09-02 09:45:47

Ziet er zeer Engels uit👍 en de Sunday Roast met echte yorkshire pudding , mmmmmm. Morgen je zinnen gezet op fish & chips?

Joke 2019-09-02 10:38:20

Ik geloof niet dat ik zo'n fish and chips fan ben maar wellicht toch maar eens proberen!

nico-plat 2019-09-02 11:33:04
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.