Stanley Park

Canada, Vancouver

Onze eerste nacht hier in 1819 Haro Street (https://bit.ly/2MlD4Nc ) verloopt goed. Het bed is aangenaam (altijd belangrijk) hoewel wat aan de kleine kant, en ook slaat de jetlag wederom toe want toch weer drie uur tijdsverschil met Montréal. Dus ik ben om 5 uur in de ochtend klaarwakker. Met wat dommelen lukt het toch om nog een paar uur te blijven liggen.

Al met al staan we toch vrij vroeg buiten. Eerst een ontbijtje bij Starbucks, die hier verrassend goedkoop blijkt te zijn. Daarna beginnen we aan een wandeltocht door (of eigenlijk rondom) Stanley Park (https://vancouver.ca/parks-recreation-culture/stanley-park.aspx ) wat zo’n beetje bij ons om de hoek ligt. Het is een tocht van zo’n 10 kilometer, het weer is heerlijk, de temperatuur ook en dat park is gewoon mooi.

Daarna lunchen we in Perzich restaurant waar Michel een typisch Perzische soep eet. Met gebruiksaanwijzing. En mijn witte wijn is roze, en dat hoort ook echt zo volgens de serveerster. Maar het smaakt allemaal goed dus we klagen niet.

Na de lunch lopen we naar de Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden (https://vancouverchinesegarden.com/ , tip van Anne). Het is nogal een flinke wandeling weer, en nadat we de tuin bezichtigd hebben komen we erachter dat er ook nog een betaald gedeelte is dat we dus nog niet hebben gezien. Maar inmiddels zijn we wel zo moe dat we daarvan af zien en met Skytrain (in dit gedeelte van de stad een metro, eigenlijk) en bus reizen we terug naar huis.


Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Iedere dag genieten van je verhaal en foto's.Echt mooi.!

els overbeeke 2019-06-01 09:31:23

Gezellig. Jullie flikken het toch maar weer. 🤗😘

Marianne Kuis 2019-06-01 16:25:05

heerlijk verslag weer!

Leo 2019-06-01 17:35:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.