Grouse Mountain

Canada, District of North Vancouver

Deze ochtend is wat kouder en grauwer in Vancouver tot nu toe, maar het weerhoudt ons er niet van vroeg op te staan, te ontbijten in iets wat er uitziet als een diner (best goed, trouwens), de bus te nemen, vervolgens de waterbus te nemen naar Noord Vancouver, en vervolgens de bus te nemen naar Grouse Mountain (https://www.grousemountain.com/ ), een populaire toeristenattractie niet ver buiten de stad.

Het is weer is opgeklaard, en het is weer warmer, maar niet op de berg, daar is het vrij koud. En om op de top te komen met de gondelbaan is ook niet goedkoop: zo’n €39 per persoon. En het is het niet waard. Echt niet. Grouse Mountain is eigenlijk een drukke kale berg, met heel veel kinderen ook nog eens. Leuke hikes zijn er ook niet dus al vrij snel gaan we weer terug. We lopen wel de lumberjack-show mis zo.

Maar op een mooie tijd van de dag zijn we weer terug in het warme Vancouver downtime om van de lunch te genieten. We besluiten het de komende dagen rustig aan te doen, als dat lukt.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

haha lijkt de haven vanRotterdam wel met al die cruiseschepen :) (bergen even wegdenken dan he) erg leuk i.i.g. om weer zo mee te kunnen beleven!!

Leo 2019-06-04 08:42:41

Wat valt er bij "de Dutch" te beleven?

Lizzy 2019-06-04 09:37:20

Strak plan om even te relaxen.!Geniet.xx

els overbeeke 2019-06-04 11:10:26

"De Dutch" blijkt gewoon een pannenkoekenrestaurant te zijn, een keten zelfs :-) Zie https://dedutch.com/

Nico 2019-06-05 04:14:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.