Dagje uit met Louise

Verenigd Koninkrijk, Lostwithiel

Vandaag hebben we eerst Louise opgehaald en zijn toen naar de "Trewithen Gardens" gereden. Eerst nog even langs het nieuwe huis van Imogen, maar die was niet thuis.
Louise en Anneke wilden natuurlijk eerst kofie met taart, maar dat gaf mij mooi de gelegenheid om een paar vinken te fotograferen die op de kruimels af kwamen.
Het was mel een mooie tuin met veel bomen en een beetje wild. Meer een bos dan een tuin. In de tuin stond wel een camera obscura maar omdat het nog erg bewolkt was was hij niet erg duidelijk. Louise vond het 'fasinating' want ze had nog nooit zo'n ding gezien.
Na de lunch zijn we naar Maylor gereden. Dat ligt aan een van de grote inhammen tussen Turo en Falmouth. Dit is een heel mooi gebied het veel inhammen en kreken. Dinsdag willen we naar Helford dat ligt nog ten zuiden van Falmouth en dat schijnt helemaal erg mooi te zijn.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.