Tot slot

Spanje, Málaga

We zijn gisteren na een wel verdiende rust nog even de stad in geweest om te genieten van de zon. Het dichtstbijzijnde strand lag echter al in de schaduw van de hoge flats er omheen. We hebben daarom maar aan de haven gezeten. Je hebt daar een grote boulevard met winkels, cafés en restaurants. allemaal heel mondain en hip. Eigenlijk niet zo ons ding, maar soms moet je je aanpassen aan de omstandigheden. Jan heeft daar nog genoten van de laatste zonnestralen en ik van mijn bier. Als het donker wordt heb je daar wel een mooi uitzicht op de lichtjes van de stad.
Vanochtend moesten we nog vroeger op dan gisteren want de taxi zou ons al om half zes naar het vliegveld brengen. Hij was er al voor half zes en we waren al voor zessen op het vliegveld. We moesten eerst inchecken want dat was online niet gelukt. Dat was snel gebeurt zodat we meer dan genoeg tijd hadden voor koffie met een croissant. Het boarden ging ook vrij snel hoewel we niet door de sleurf mochten we moesten de trap af en toen weer de trap van het vliegtuig op. Dat krijg je als je met zo'n prijsvechter als Ryanair vliegt.
In het vliegtuig schrijf ik nu dit laatste blog. Over dik twee uur landen we in Eindhoven en dat zit de vakantie er weer op. We hebben wel niet de hoeveelheid zon gekregen waar we op hoopten, maar het was wel een leuke week en vooral de Caminito del Rey was een belevenis. Weer een vinkje op mijn bucketlist.

Hieronder vind je de links naar de video's op Youtube van onze reis

Malaga2022 1 De binnenstad 20’41”: https://youtu.be/awnFoc9IalU
Malaga2022 2 De Kust 14’43”: https://youtu.be/ejqEQxXjFlM
Malaga2022 3 CaminitoDelRey 18’27 “ :https://youtu.be/83c2ZS8d4OU
Malaga2022 4 Attracties 13’42”’ : https://youtu.be/aWK3bIptMt4


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Weer erg genoten van jouw reportage, maar vooral van de foto's. Het was weer van de kwaliteit 'Hans'.

Gerrit 2022-03-02 14:27:25

Dat was weer leuk mee-reizen Hans! Erg van genoten!

Marjolijn 2022-03-02 19:25:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.