Naar Sidi Kaouki

Marokko, Essaouira

We zitten nu te wachten op de bus naar Sidi Kaouki een plaats ten zuiden van Essaouera. Het schijnt er wel mooi te zijn en er is niet zoveel wind meer dús misschien gaan we wel zwemmen. Voor 15 euro wil de grand taxi ons wel brengen maar een buskaartje kost maar 70 cent en dat is weer een authentieke ervaringen.
Erg authentiek was de busreis niet want de helft van de passagiers waren toeristen. De bus was wel authentiek gammel en nog voor we de stad uit waren had ik een authentiek houten kont. Sidi Kaouki heeft een heel mooi strand en mooie golven en natuurlijk een paar restaurantjes maar daar houdt het wel mee op. Jan kan hier wel uren naar de zee staren maar ik ben niet zo meditatief.
We zitten nu op ons soepje te wachten. Jan neemt groente- en ik neem vissoep, met een aubergine salade want daar ben ik dol op.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.