Stoupa en Gerolimenos

Griekenland, Mavrovouni

Dag 6, 7 Mani, Stoupa, Gerolimenos dan Vathia.

Weet niet hoe te beginnen, dag6 heerlijk rustig chillen eten drinken boodschappen doen, zelf koken🤫 en beetje opruimen en inpakken al.
Willen morgen vroeg weg, gaan Vathia de verlaten stad bezoeken en het gaat warm worden dus beter in de ochtend te doen. Hebben overigens buren met een tent gekregen die de haringen van de tent bijna onder ons raam hebben geslagen, zoveel ruimte en dan nog zo dicht naast een camper gaan staan, maar goed. Overigens iemand uit de tent snurkt vreselijk, hou in het midden wie(ivm discussies he🤪).

Dinsdag (dag 7)staan we vroeg op, 8 uur is vroeg voor de Bransjes hoor, haha.

Ontbijten, laatste dingen inpakken en natuurlijk afscheid nemen en betalen. Bijzonder prettig en gastvrij verblijf hier op de camping, ga niet zeggen wij komen terug. Onze to do list is best groot nog. Om 9.30 rijden we weg, nog even de nodige flessen water in slaan en dan op weg naar Vathia(dachten we). Niets veranderlijker dan wij, voordeel om met de camper op reis te zijn, links of rechts af. Geen vaste routes, wel weten wat je wilt zien. Heb ik op de kaart staan en in een schrift, hou alle tips ook bij daarin.

We rijden de kustroute, en nodige stukken door de bergen. Ik schrijf echt niet alle plaatsnamen op, maar we komen langs alle populaire plaatsjes langs de kust van Aeropolis waar ik eigenlijk wel naar toe wou, maar zo druk daar dus doorrijden. Komen alle leuke kustplaatsjes langs. Karovostasi enz. De route is schitterend, uitzichten waar je van droomt en stoppen vaak voor de foto. Onderweg komen we bakker tegen en drinken koffie, uiteraard wat lekkers erbij net gebakken wat een feest. Walnotencake en natuurlijk sinaasappelcake🥰. Ook hebben ze bakblikken vol met slingerdeeg, weet de naam niet wel gekocht, lekker als tussendoortje. Heb foto van de hoeveelheid, zo leuk.

Gaan weer verder en het is warmer en warmer, nu 13.00 uur en de prachtige rit door de bergen en langs de kust doet ons besluiten niet door te rijden naar Vathia, morgen weer een dag. Zijn bijna bij Gerolimenos, klein vissers plaatsje waar je kunt staan, hoppa door de zeer smalle straatjes vinden we de plek onder de boom, dus schaduw. Tjakka met dank aan Henri en Petra😉. Gaan lekker zwemmen, chillen op het strand, gezellig druk. In de avond gaan we eten, ditmaal vismaaltijd gezellig en lekker. Na het eten zitten we nog even op het strand en nemen een afzakkertje, perfecte avond en temperatuur,heerlijk. Morgen vroeg op Vathia, gezien de hoeveelheid foto’s maak ik van Vathia morgen een apart verslag. Voor nu welterusten.

Groet Geert en Ineke

Geschreven door

Al 9 reacties bij dit reisverslag

Prachtig reisverhaal ik ga volgen 👍😉

Deprez nicole 2021-07-29 07:10:21

Heerlijk kijk al weer uit naar de volgende

Henny de Ruiter 2021-07-29 08:51:41

Wohhwww wat een prachtige foto’s en verslag. Ennn de sinaasappelcake die is lekker😃😃

Carla 2021-07-29 08:53:39

Mooi stukje van jullie reis!

Henny 2021-07-29 09:49:54

Heel mooi Leuk!

Gerry 2021-07-29 10:24:10

Was weer leuk.

Th.jakobs@upcmail.nl 2021-07-29 11:46:08

Ik geniet van de foto's

Jeannette 2021-07-29 12:54:47

Mooi verslag…. Heb je die stenen zelf geschilderd?

John 2021-07-29 16:28:44

Geniet volop mee!

Geja 2021-07-29 17:27:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.