Rustdagen in Mojácar

Spanje, Vista de los Ángeles-Rumina

Nadat we heerlijk aan zee hebben gestaan in Puntas de Calnegre gaan we verder en willen ergens bij Mojácar op een CP plek ook aan zee staan. We verlaten onze prachtige stek en komen gelijk weer op leuke wegen die ons binnen door via de bergen lijden. We zien natuurlijk weer heel veel kassen, maar ook hoe er gewerkt wordt op het land bijv.al dat plastic wat men gebruikt hoe ze dat weg halen. Hele groepen die het land bewerken.

Verder gewoon lekker op ons gemak rijden, onderweg doen we weer boodschapjes dat gaat ook door.
Verder geen spectaculaire dingen, gewoon vakantie gevoel.
We vinden de CP plek zonder voorzieningen, op coördinaten gereden. Is van de NKC en sitecode is 63880.
Prima plek, wel politie langs geweest mogen slapen maar verder niets geen camping gedrag.
Was iemand die had alles buiten staan, ja dan heb je een probleem. Wij onze stoelen op het strand gezet gaat prima.

Weet niet hoe andere mensen het doen, maar wij zijn vanaf de CP plek naar een service punt 10 km verderop gereden om wc te legen, schoon water te tappen en vuil water afvoeren. Kosten 2 euro omdat we ook moesten tanken. Anders is het 4 euro. Wij zijn heel benieuwd hoe andere mensen dit doen. Toen weer terug naar CP plek gegaan.

Vandaag wisselende dag wat weer betreft, vanmorgen bewolkt dus zijn we gaan lopen naar het plaatsje Carrucha 5 a 6 km. Leuke wandeling langs zee hotels boulevard. In plaatsje aangekomen doorgelopen naar haven, daar heerlijk geluncht en weer verder de hoofdstraat in. Ondertussen 14 uur dus jaja ons sterke punt winkels gaan dicht. Op zich niet erg hebben niets nodig. Ondertussen is de zon gaan schijnen en warm aan het worden, geen goed plan in de hitte terug te lopen best een eind. Dus de bus terug, halte gevonden en na 5 min.was hij er al heerlijk. Voor €1,20 pp worden we gereden. Terug bij camper wat drinken en na 16 uur weer even uurtje in de zon liggen. Zijn campers bij gekomen, staan nu met 5 stuks en alle 4 de campers hebben honden en alle 4 honden lopen en rennen los en schijten. Ik vind het zo erg en dan maar roepen dat doen wij niet.

Maar goed, zo is het toch weer een verhaaltje met paar foto's van onderweg nog. Hier geen speciale dingen om te fotograferen, vanmorgen bootje wat mooi langs voer.
Morgen is het zondag en gaan we na 3 dg weer verder, nu gaan we richting Gabo de Gata een prachtig natuur gebied met mooie wandel routes. We gaan naar een acsi camping die vermeld ik bij volgende verslag. Er moet weer gewassen worden, en eerlijk gezegd een CP plek is leuk vaak gratis maar wij missen enorm dat we lekker buiten kunnen zitten en kunnen koken/eten buiten. Dus wisselen we af.

Voor nu fijne avond allemaal,
Gr. Geert en Ineke

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Het gaat goed lees ik hier ook alles goed

Hans en Woutje Verbeek 2018-06-02 19:46:06

Heb het verhaal met plezier gelezen. Dank jewel

Elly Faber-Reuvers 2018-06-02 20:17:26

Geweldig dit verslag. Kun je goed hoor. Geniet ik steeds van .zie uit naar de Marokko verhalen 😏😜

Henk en joke 2018-06-02 21:54:58

Leuk verhaal wat jullie hebben meegemaakt. Groetjes

Theo 2018-06-02 21:57:25

Jullie zijn al een stukje verder ik geniet van jullie belevenissen , goede reis verder !!!

Verbanck liliane 2018-06-03 04:54:02

Bij Mojacar staan wij altijd bij een restaurantje iets verder dan een torentje bij een Spanjaard,,,,,,leuk plekje kun je wc en water lozen ...iets eten op het terras....Antonio. Bij Gabo de Gata ook goede camperplek staat bij de NKC ,,,,aan een boulevardje......gr Maddy

maddy Verburg 2018-06-03 08:27:00

Heel leuk verhaal en mooie foto's!❤

Feline 2018-06-04 19:15:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.