Dag mooi Lefkas, Ammoudia

Griekenland, Ammoudia

Tja ik ga weer verslag maken, maar ondertussen bedenk ik me dat we bijna Griekenland uit gaan. Dat betekend dat we bijna afscheid nemen van de FB groep Griekenland met de camper, wij gaan verder maar het gaat niet om Griekenland dus plaats geen verslagen meer op die site. Voor hen die het leuk vinden om ons te blijven volgen, Geert en Ineke On Tour op FB, ook op pindat.com zijn wij actief onder die naam. De link volgt nog.

Wij hebben een bijzonder fijn verblijf gehad op camping Vasilikki beach, lekker gewandeld, bij het surfen gekeken, terrasje gepakt enz. Heerlijk onder de bomen met alles erop en eraan. Niets spannends hoor, dus ook geen spannend verslag. Geen wasmachines hier, niet naar de laundry in dorp geweest. Meeste op de hand gewassen, ging prima. Maandagmorgen we vertrekken en willen naar Porto Katsiki, moet mooi strand zijn.
Uiteraard gaan we natuurlijk de kleine wegen rijden, nou is hier ook niet anders, haha. De natuur is prachtig, de kleine wegen ook, om soms het woord spannend maar niet te gebruiken. Pfff daar gaan we weer, het is niet zo heel ver en de weg niet al te best. Dan slaan we af en moeten 5 km naar beneden, niet erg prettig, door kleine dorpjes, gaat net allemaal. Veel scherpe bochten, moet wel erg mooi zijn. Dan prachtige uitzichten(krijtrotsen), zie de parkeerplaats beneden helemaal vol, hoe moet de camper daarbij. Mijn lief voelt het goed aan, wil je dit wel, neen. Dus precies op tijd links af, weer zo'n afschuwelijk weggetje. Mijn god, door de duizend en 1 bochtjes is mijn maag wat van slag, zo geen zin meer in, maar goed. Dan komen we bij dorp waar we klein stukje weg zo stijl omhoog moeten, doodeng. Gas erop en gaan, pfff gered, halleluhja. Uiteindelijk besluiten we naar Lefkas stad te gaan voor onze laatste dag, nacht op Lefkas. Rustig verder gereden, in stad lekker chillen. Lekker gegeten en verder relaxen.

Dinsdagmorgen, jaja Lidl laatste boodschapjes en dan gaan we verder. Byebye prachtig Lefkas, op naar Ammoudia. Heerlijke route, gaan eerst naar Preveza, wel voor het eerst deze vakantie stuk tol voor de tunnel €7,50 scheelt veel kilometers, kunnen camper in de haven goed kwijt(gratis). Heerlijk gelopen, koffie gedronken en gaan weer verder. Oeps lampje accu gaat weer branden, voor hen die ons volgen net als in begin van de reis. Stoppen, Geert kijkt rommelt, hups alles weer goed. Straks naar de garage als we thuis zijn.

Komen in Ammoudia aan, CP sc59599 is bomvol, dus we gaan wat verder staan aan begin van de lagune. Mooie plek, prachtig weer, dus helemaal goed. Even siësta houden, we zijn beide moe en even oogjes toe.
Daarna lekker wandelen, mooie foto's gemaakt. Morgen blijven we nog, donderdag het is niet anders, Griekenland uit. Maar we komen terug, niet volgend jaar maar bij leven en welzijn 2021??

Het is geen sensationeel verslag, maar het is niet anders dan als beschreven.

Voor nu fijne avond allemaal, lieve groet Geert en Ineke On Tour.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Super weer 👍🏻

Henny de Ruiter 2019-09-10 21:51:34

Nou hopelijk voor de terugweg ook wat ontspannende wegen, want je hebt aardig wat voor je kiezen gehad🤪. Levert wel mooie plaatjes op hoor maar relaxt meereizen is ook wat waard. Maar goed als je plannen hebt om terug te gaan dan zal het wel meevallen toch?? Blijf genieten en tot de volgende keer👍

Paula Schuring 2019-09-10 21:58:19

Top!

Jons Smit 2019-09-11 06:21:41

Ook buiten griekenland nog een hele mooie reis voor jullie. Geniet en carpe diem

Beppie 2019-09-11 12:18:51

We hebben genoten van jullie verhalen, volgend jaar ook weer ri. Griekenland. Wellicht komen we jullie ergens tegen

Riek en Dick Riedijk 2019-09-12 14:07:59

Mooi verslag Julie houden het lekker vol dat rijzen ! Wij klussen nog wat maar het meesten is af. Groetjes Hans en Woutera

Hans en Woutje Verbeek 2019-09-12 19:30:52

En dan te weten dat je bij mij om de hoek van het Hotel stond en ik waarschijnlijk jullie Camper heb zien staan. Ik ben ook de 10e aangekomen en ben er nog steeds😎 Goede reis nog verder en geniet ervan🙏

Ingeborg 2019-09-16 13:25:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.