Niet zo lekker

Peru, Ayacucho

Hallooo!

Gisteren kwam Emilie (die ook mee was naar de danswedstrijd) nog het brood van Tine en Rikke afleveren. Ah, wat rook dat heerlijk. Ik denk dat ik ook maar eens brood bij haar ga bestellen. Zij gaf mij ook brood van Liza. Liza is een Belgisch meisje. Emilie dacht dat Liza hier werkte, maar die werkt bij een andere organisatie. Ik was naar buiten gelopen met 20 soles want de broden van Tine en Rikke samen waren 20 soles hadden ze me gezegd. Maar nu moest ik dus ook betalen voor het brood van Liza. 38 soles in totaal. Ik moest dus nog even wat extra soles pakken binnen. Toen ik naar binnen liep vroeg ik aan Jade wie eigenlijk Liza was. Hè Liza? Die werkt hier niet. Jade liep met mij mee naar buiten om dat tegen Emilie te zeggen. Emilie is trouwens een Belgische maar woont hier. Jade heeft uiteindelijk het brood van Liza betaald en aangenomen en Liza een berichtje gestuurd dat het brood op ons kantoor ligt denk ik. Daarna ging ik naar huis. Ik had het wel een beetje gehad voor vandaag. Thuis deed ik mijn onderbroeken en sokken wassen. Ik ruimde de keuken op en maakte noedels voor mezelf. Iewl, dat waren echt vieze noedels. Aangezien de anderen geen sleutel hadden moest ik de wacht houden om te zien of ze al voor de deur stonden. Ik dacht dat ze rond 19 uur zouden komen, maar het was tegen 19:45 uur. Ik puzzelde in mijn varia-boekje terwijl de anderen aten en de was deden. Het mannetje van het gas was nog langs gekomen, dus nu kunnen we weer koken. Toen ik wilde gaan slapen kreeg ik het heel koud, ik heb me dikke sokken aangetrokken en een fleecevest.

's Nachts ben ik nog wakker geworden van de warmte en heb toen mijn dikke kleding weer uitgedaan. Vanmorgen toen ik wakker werd had ik het weer koud. De wekker had ik per ongeluk gezet op 6:45 uur, wat 15 minuten eerder was dan normaal. Ik kleedde me aan, maakte mijn tas klaar, nam chapla's met kaas en een kop thee, poetste mijn tanden en was klaar om te gaan. We liepen naar kantoor. Elise was vanmorgen al naar Yanama gegaan. Op kantoor had ik vandaag veel motivatie om ook echt wat te doen aan mijn scriptie. Ik zou mezelf vandaag hard straffen als ik niks heb gedaan. Ik ging goed aan de slag totdat ik me opeens niet lekker voelde. Ik kreeg een migraine-aanval, voelde me heel misselijk en had net als gisteravond het opeens erg koud. Ik wachtte totdat mijn aura weg was, maar het duurde me te lang, ik voelde me ellendig. Rikke dacht dat ik in slaap was gevallen, maar ik had mijn ogen dicht gedaan, zodat ik minder last had van mijn aura. Ik pakte mijn spullen in en besloot om naar huis te gaan. Ik vroeg aan Anne de sleutel en liep naar huis. Thuis deed ik gelijk mijn pyjama aan en dikke kleding eroverheen, ging in bed liggen en zette de wekker op 12 uur. Op het werk had ik al een paracetamol genomen. Ik sliep voor ongeveer 2 uurtjes. Toen ik wakker werd voelde ik me al veel beter. Ik was niet meer misselijk, maar had het wel nog heel koud en een beetje hoofdpijn. Ik deed de deur open voor iedereen. Ik at 4 boterhammen met 2 gekookte eieren. Na de lunch ging ik alleen met Elise naar kantoor, want Tine, Anne en Rikke gingen weer naar Yanama, Nu op kantoor heb ik helaas niet meer de motivatie die ik vanmorgen had, maar ik ga mezelf echt pushen om echt echt echt nog iets te doen voordat ik naar huis ga. Ohnee ik ga nog niet naar huis, ik ga eerst ergens eten heb ik besloten, want Rikke heeft vanmiddag de pasta van gisteren opgewarmd, dus die hoeft straks niet meer warm te eten en mij leek het gewoon verstandig om nog naar een restaurant te gaan om daar eventueel nog mijn werkuren van vanmorgen in te halen. Daarna ga ik wel echt naar huis en ga ik gelijk naar bed denk ik.

Ik zal zo ook even de foto's van Acuchimay en Picota uploaden ;)

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zo hehe heb nu 3 afleveringen in een keer door gelezen Dat wordt een nieuwe pan kopen dus Kijk uit naar je volgende berichten Groetjes

Jose vraets 2019-04-01 10:44:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.