Iel wat is dit?

Nepal, Kathmandu

Vandaag weer zoals de afgelopen dagen. Opstaan en naar kantoor lopen. Van Elina hoor ik de laatste tijd niet veel, die heeft het erg druk zegt ze. Chitra vroeg me of ze op Honeymoon trip was haha.
Op kantoor aan mijn stageverslag gewerkt tot dat Gyan weer kwam. Pff ik kan me altijd zo irriteren aan die man. 't is een druktemakertje. Vandaag had hij een laptop meegenomen en moest ik namens zijn dochter een mail versturen met een presentatie naar haar leraar, omdat Gyan niet snapte hoe je een mail moest versturen. Oh nu ik dit aan het typen ben herinner ik me dat dit niet op deze dag was maar gisteren. Ik zit nu (6-7) deze blog te typen en ik heb een beetje last van geheugenverlies volgens mij. Het is gewoon een beetje druk aan mijn hoofd met alle dingen die ik op dit moment nog allemaal moet van mezelf. 3 filmpjes maken (waaronder 1 samen met Anusha), deze ook monteren, stageverslag aftypen, beoordelingsgesprek + -formulier samen met Chitra, mijn early goodbye party, langzaamaan de boel inpakken, hotel boeken etc.
Nou op deze dag was in ieder geval ook Gyan langsgekomen. Hij ging filmpjes kijken over hoe je moet zwemmen. Het is eigenlijk best raar voor te stellen dat iemand niet kan zwemmen, zo ook Elina en Anusha niet die van mijn leeftijd ongeveer zijn. En dat in een land waar je eigenlijk gewoon lekker in de natuur kan gaan zwemmen.
Anusha was vandaag niet op kantoor dus ik moest alleen eten gaan halen. Ik had vandaag zin in aardappelstukjes en 2 worstjes. Deze halen Elina en ik altijd bij het standje naast ons kantoor. Ik ging naar die vrouw en zei 1 potato and 2 sausages. Ze herhaalde het voor me en ik liet haar weten dat dat klopte. Ik nam plaats op het bankje. Ik vind het altijd zo raar om dan om me heen te gaan kijken, omdat ik weet dat ik juist wordt aangekeken door anderen. Ik ga dan altijd offline berichten sturen op whatsapp of door mijn gallerij haha. Herkent iemand zich hierin?
"Excuse me" mijn eten was klaar en ik ging weer terug naar kantoor. Toen ik daar de zak opende vond ik het een beetje raar dat er geen worstjes in zaten. De aardappelen waren heel erg gekruid met hete poeder. Normaal zit dat er ook op en dat is ook best lekker, maar dit was een beetje te veel voor me. Wel zaten er 2 geroosterde blokken in. Iel wat is dit? het was glibberig van binnen. Ik zocht op internet hoe tofu eruit zag en jahoor dit was tofu. Nog nooit op, maar dit is ook de eerste en de laatste keer. Bah!
Na kantoortijd moest ik echt water gaan halen, maar toen ik bijna bij mijn appartement was besloot ik toch eerst naar mijn appartement te gaan want ik moest hoog nodig. Tja en als je dan eenmaal op bed bij ligt te komen van een lange werkdag dan ga je niet meer. Ik besloot op een gegeven moment toch maar even op te staan en naar de supermarkt te lopen. Het was nog licht buiten en het zag er uit of het nog wel heel even licht zou blijven. Ideaal! Bij de supermarkt kocht ik brood, wortels, heel veel appels en bananen, wc-papier, worstjes en bordjes voor het feest alvast, want ik heb echt veel minder kookgerei en bestek dan toen ik hier in kwam. Ik wilde eigenlijk voor het feest fruitstokjes maken, maar het enige lekkere fruit dat ze hebben is appels, banaan, ananas en watermeloen. Tja en ik wil ook niet met een halve watermeloen blijven zitten in de laatste week.
Na het afrekenen dacht ik opeens dat het winkeltje met water misschien gesloten zou zijn dus ik kocht nog 3 liter water in de supermarkt.
Terug in mijn appartement had ik eigenlijk niet veel honger en at ik nog meergranenbrood en een appeltje.
Daarna ben ik vrijwel vroeg gaan slapen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.