Vergaderen

Nepal, Thamel

Vanmorgen werd ik wel weer wakker van de wekker. Ik heb toen weer meteen even de afwas gedaan en me aangekleed. Ik twijfelde vandaag wat voor outfit ik aan zou doen, want het zag er niet zonnig uit en er was regen voorspelt maar ondanks dat zou het toch 25 graden worden. Tja wat doe je dan aan? Toch maar gekozen voor een t-shirt met vestje.
Toen ik naar kantoor liep dacht ik al meteen dat ik niet zo slim was. Ik was mijn sjaal vergeten, die ik meestal omwikkel als ik achterop de scooter zit zodat ik niet al het stof in mijn mond krijg, en ik had geen jas bij, voor als het zou gaan regenen. Wel had ik een poncho vandaag in mijn tas gedaan.
Op kantoor aangekomen heb ik meteen even mijn mail uitgelezen. Elina kwam ondertussen ook binnen, Chitra was er al. Ik wilde vandaag aan mijn stageopdracht werken dus heb Chitra nogmaals gevraagd naar de inloggegevens van Google Analytics. Hij gaf mij die en heeft meteen echt alles uitgelegd over Google Analytics. Daarbij gaf hij me ook een hele uitleg over Bing Analytics, waar hij hoger in de ranking komt.
Doordat de pagina zo erg is veranderd en ook is overgegaan van http naar https, is de ranking gedaald. Nu proberen we weer wat hogerop te komen.
Nadat hij alles had uitgelegd hadden we een soort van vergadering. De vergadering duurde 1,5 uur waarbij Chitra ons uitlegde wat we komend weekend gaan doen, wat de Xploregroep gaat doen in Pokhara en de daarbij komende dingen die geregeld moeten worden (vervoer, water, maaltijden etc.) en welke activiteiten er nog geregeld moeten worden zodra we terug zijn van de trip (Elina en ik moeten naar een school om te vragen wat ze graag gedaan willen hebben door de Xploregroep). Chitra praatte tegen mij in het Engels en vertelde daarna alles in het Nepalees naar Elina, waardoor dit gesprek nogal lang duurde. Elina vond het raar dat hij ook in het Nepalees sprak, want Elina verstaat ook gewoon Engels.
's Middags zijn Elina en ik naar de Busy Burger gelopen. Dat is wat verder weg van ons kantoor. Ze waren de straat weer aan het open breken, dus dat was erg prettig voor Elina op haar hakken.
Elina en Dev gaan waarschijnlijk verloven op 26 april. Dat is dus al volgende week! Wanneer ze gaan trouwen weten ze nu nog niet. Op 26 april komt de familie van Dev zijn kant, cadeaus en goud offeren aan de aanstaande bruid, Elina. Daarvoor is ze zelf aan het kijken wat voor goud ze wil, want ze wil niet iets dragen wat ze niet mooi vind.
Vandaag mochten we een kwartier eerder weg. Elina haar scooter stond weer lekker ingeparkeerd tussen motoren dus die moesten opzij geduwd worden. En toen gingen we weer over het paardenweggetje naar huis.
Ik ben nu al een tijdje thuis heb even mijn social media bijgewerkt en terwijl ik deze blog typ kijk ik naar de zonsondergang vanuit mijn raam.
Dadelijk ga ik kip, courgette en pasta maken. Ik heb Elina aangeboden morgen bij mij te slapen zodat ze vrijdag niet supervroeg op moet, maar ze moet even kijken aangezien ze veel moet regelen voor het verlovingsfeest.
Na het eten ga ik weer verder met mijn stageopdracht aangezien ik voor mijn gevoel hier beter kan concentreren op wat ik typ dan op het kantoor.
De zon is bijna weg en deze blog is bijna af.
Tot morgen maar weer!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Echt een keer wat anders wat deze dag je heeft gebracht. Lijkt me een leuke trip te worden voor jullie! Probeer je ook zelf wat van de omgeving en zo mee te krijgen? Ik hoop het voor je!!! Xxxx

Will 2017-04-19 14:38:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.