Vlam in de pan

Nepal, Kathmandu

Ik dacht dat Elina naar Hetauda was vertrokken zonder mij te informeren want de berichtjes kwamen niet aan. Dus ik liet haar weten dat ik lopend naar kantoor ging.
Om 10 uur was ik op kantoor. Ik dacht dat Chitra er ook zou zijn maar die was er niet. Er kwam een telefoontje van een persoon die zijn vlucht wilde verzetten, maar alleen Elina doet het boekingssysteem dus ik dacht wel een beetje van shit. Maar daarom vroeg ik hem zijn naam en telefoonnummer zodat we hem terug konden bellen. Ik vertelde hem dat we hem dan zondag terug zouden bellen, maar toen hing hij op. Ik had helemaal geen naam of nummer...
Om 11 uur kwam Elina met Dev. Ik vertelde het verhaal van de man en ze zei dat t kan zijn dat hij zijn vlucjt op 14 mei heeft en graag wil verzetten omdat hij dan wil stemmen. Dus Elina heeft geprobeerd iemand te bellen die op zondag zijn vlucht heeft. Ik weet niet hoe het verder is afgelopen.
We hebben samen even een blaadje voor het vliegveld gemaakt want dat lukte Elina weer eens niet. Altijd als haar iets niet lukt dan vraag ik wat moest je toch zonder mij? Of hoe ga je dat doen als ik er niet meer ben? Verder was ik bezig met mijn stageverslag. We hadden eigenlijk geen werk. Dus Elina belde weer naar Chitra wat we konden doen en hij zei weer dat we mochten gaan. Dus we waren rond 14 uur weg. Ook zei Elina dat zondag het kantoor gesloten is omdat dan verkiezingen zijn.
Dev, Elina en ik gingen nog Chowmein eten. Daarna gingen Dev en Elina op de scooter om te kijken voor interieur voor t feest en ik ging lopend naar huis. Ik zei hun dat ze me maar moesten informeren als we samen iets konden doen in t weekend want Elina ging uiteindelijk niet naar Hetauda, naar haar moeder, want ze moet zaterdag iemand op het vliegveld halen.
Thuis heb ik nog aan mijn stageverslag gewerkt totdat Elina mij een bericht om 18 uur stuurde met de vraag of we een afscheidsfeest voor Gambu konden vieren in mijn appartement. Uhm ja dat kan maar hoeveel mensen? Want ik woon hier niet alleen. Hoelaat kom je? Moet ik nog naar de winkel?
Dev, Elina, Gambu en Shanta zouden om 19 uur hier zijn dus ik ging snel even alles opruimen. Ik had de tafel al gedekt en het was eigenlijk alleen nog wachten. Ik besloot ondertussen naar huis te bellen want ik had mama beloofd te bellen.
Om 19:25 uur waren ze er nog niet maar ze hadden me wel gebeld toen ze in de supermarkt waren.
Even later deed ik de poort open onder. Eerst kwamen Elina en Shanta. Ik liet de deuren open en Gambu en Dev kwamen dus vanzelf.
We maakte samen eten klaar ofnouja bijna iedereen. Dev zat cricket op de televisie te kijken. Gambu was kipworst aan t bakken, Elina was Chowmein aan t koken, Shanta was ui aan t snijden en ik lag even op bed toen ik opeens een fel licht zag. Ik dacht huh waar komt dat felle licht vandaan dus ik kwam overeind en meteen hoorde ik gegil van de dames. Er stond vlam in de pan. Gelukkig sloeg t net niet door naar de afzuigkap. Ik schrok wel heel erg. Daarna ging t goed en duurde het nog even voordat het eten klaar was.
De borden die ik op tafel had gezet stonden nu vol met gerechtjes en die werden op t tapijt gezet. We gingen dus op de grond eten terwijl ik een tafel met stoelen heb.
Ik had helemaal geen honger. Ze hadden ook echt mega veel eten. We hebben nog even gekaart en gepraat. Zij gingen opeens een kaartspel doen wat ik niet snapte dus ging ik maar douchen. Na de douche ben ik vrijwel meteen naar bed gegaan. Zij gingen ook naar bed. Voordat ik in slaap lag hoorde ik al gesnurk van Dev. Beetje irritant om nu nog in slaap te komen maar hij draaide zich al snel om. Elina, Gambu en Dev sliepen op de grond met de kussens van mijn bed en het dekbedovertrek en ze hadden zelf een tapijtje meegebracht. Ik en Shanta sliepen met het deken in mijn bed.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dus eindelojk een Europees weekend. Pas maar op dadelijk raak je nog verslaafd. Gezellig zo'n pyama feestje! Volgende keer de brandweer vooraf bellen. Hahaha🚒🚑🚔

Will 2017-05-13 10:52:32

Gelukkig goed gegaan

Jose vraets 2017-05-13 20:32:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.