Vrije dag

Nepal, Kathmandu

Vanmorgen werd ik vroeg wakker. Dat was niet de bedoeling dus ik heb nog even mn ogen weer dicht gedaan.
Ik ben de morgen gelijk begonnen met een douche. Daarna heb ik even de afwas gedaan en een appeltje gegeten.
Tegen het middaguur ben ik mijn kleren gaan wassen. Alweer waren er jongeren die het interessant vonden hoe ik de was ophing maar ach vandaag boeide me t niks.
Nadat mn was lekker in de zon hing te drogen heb ik mijn tassen gepakt en ben ik naar Thamel gelopen om daar te pinnen. Ik weet namelijk geen ATM die dichterbij te vinden is. En ach het was schitterend weer en kan ik ook zeggen dat ik vandaag iets nuttigs heb gedaan. Ik was alleen zo stom dat ik mn zonnebril vergat maar ik heb mn sjaal gebruikt als pet om de zon uit mn ogen te houden. Nadat ik gepint had ben ik naar de supermarkt gelopen en heb ik weer een weekvoorraad ingeslagen.
Terug van de winkel heb ik wat puzzeltjes gemaakt.
Rond 16:30 uur werd het al donker buiten. Het zag eruit of t elk moment kon gaan regenen dus ik heb toen snel de was binnengehaald en gelukkig was t al droig. Even daarna viel de stroom uit voor 10 minuten en begon het te regenen. Ik besloot om snel te koken nadat de stroom t weer deed zodat ik kon zien of mn eten aanbrand of niet.
Ik at vandaag worst, penne en wortel. Na het eten is de stroom nog 2x uitgevallen en dat was net iets langer dan een kwartier. En verder regent t nu de hele avond al. Irritant is dat de ramen niet helemaal goed sluiten ofzo er komt lucht via de zijkanten waardoor het soms een vreselijk geluid maakt als t hard waait. Maar ik mag niet klagen want ik zit droog en heb gewoon eten en internet etc. En dat besef ik nog veel beter als ik uit t raam kijk en daar van die krotjes voor mn deur zie. Hoe moeten zij de regen ervaren als t bij mij soms al vreselijk hard klinkt?
Nu maak ik paar puzzeltjes en ga ik straks weer slapen zodat ik morgen weer uitgerust naar stage kan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Vandaag je enquête ingevuld. Wil je dat ik dat ook door Walter, Ellen en Bart laat doen ?

Gerrie van den Hout 2017-04-01 18:38:42

Dan wens ik je nu een droge zondag Met stroom ☀️☀️☀️

Jose vraets 2017-04-02 12:03:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.