"Dear Wendy,"

Nepal, Thamel

vanmorgen toen om 8 uur de wekker ging zaten mijn ogen nog potdicht. Ik besloot nog even te slapen tot 8:45 uur. Ik had vannacht een korte nacht, omdat ze bij mij in het appartement een feest hadden. Om 1:30 uur was het nog niet stil. Er werd 10.000x Shape of You van Ed Sheeran gedraaid, er werd gepraat en geschreeuwd en wat het meeste lawaai maakte, wat leek op een olifantenmarathon, was het stampen en kloppen. Om 8:45 uur ging de wekker en heb ik me aangekleed. Het scheelde al dat ik mijn outfit al klaar lag, daarmee won ik wat tijd. Ik at 2 boterhammen, maar die waren nogal droog. Ik poetste mn tanden, kamde mn haren en ik was al weer klaar om te gaan.
Vanmorgen kwam er nog steeds geen water uit de kraan in de badkamer.
Het was weer lekker weer om te wandelen.
Op kantoor aangekomen was Chitra al aan het werk. Ik heb eerst even mijn mail uitgelezen en kreeg daarna gelijk al een taak. Ik moest namelijk het Excel bestand met het programma van Xplore iets uitgebreider maken. Dat iets uitgebreider maken, duurde wat langer dan ik eerst had gedacht, maar ik was er vrij snel klaar mee. Daarna heb ik nog 2 adressen moeten opzoeken voor Chitra, want die waren niet volledig. Daar moesten stickers voor worden gemaakt voor op de envelop. De enveloppen moesten gevuld worden en de postzegels erop geplakt.
Elina kwam ondertussen ook binnen. Samen hebben we brieven zitten maken met behulp van die contacten die laatst allemaal zijn ingevoerd in de contacten van Outlook. Om precies te zijn waren dat er 245, maar we moesten handmatig controleren of deze adressen volledig waren. Elina kreeg de taak om al 44 brieven te printen terwijl Chitra ging lunchen. Toen die 44 brieven uitgeprint waren, met allemaal een ander adres, zag ik dat alle brieven "Dear Wendy" bevatte. Een klein detail die Chitra over het hoofd heeft gezien toen hij even ging uitzoeken hoe je dezelfde brief telkens kan uitprinten, maar wel telkens met een ander adres erboven. We zijn toen ook maar snel gestopt met printen. Ik heb toen ondertussen de plattegronden die in enveloppen zaten eruit gehaald en 2 brochures erin gedaan, daarbij komen dan nog die brieven. Toen Chitra terug was hebben we de situatie uitgelegd en hij heeft er naar gekeken. Nu houden we de brieven, maar zullen we waarschijnlijk Wendy doorkrassen, om toch nog even stil te staan bij het milieu.
Als lunch hebben Elina en ik weer aardappelen, worstjes op stokjes en momo's gehaald. Wat erg goedkoop, dichtbij en lekker is. We hadden extra meegenomen om Chitra ook wat te geven. Dat vond hij ook wel lekker, ondanks dat zijn eten koud was geworden, aangezien er een klant was toen Elina en ik terug kwamen en gingen eten. Elina had tijdens het wachten op ons eten nog ananas besteld bij een fietsende fruitman. Die kom je hier ook bijna overal tegen. Maar ik hoefde niet, want ze gooien daar altijd zwart zout overheen. Bovendien zitten er ook wel eens vliegen op het fruit.
's middags rond een uur of 16:45, dus net voordat we normaal naar huis gaan, ging Chitra weg om thee te drinken met Shambu. Die had hem gebeld en gevraagd of hij even langs kwam.
Wij moesten een half uur wachten, als hij dan niet terug zou zijn, mochten we gaan. We sloten ondertussen ons gedeelte van het kantoor af. Om 17 uur belden mijn ouders ook nog even, maar ik moest ophangen toen Elina mij zei dat we gingen. We sloten ook het gedeelte van Chitra en gingen met de scooter weg. Er is altijd een weg die zo hobbelig is dat we altijd zeggen dat we weer paard gaan rijden ahah. Elina heeft me weer afgezet en ik heb het laatste stukje weer naar huis gelopen. Chitra had naar mijn huisbaas gebeld of ze even konden kijken naar het water in de badkamer en naar de afvoer van de douche, dus ik was wel benieuwd of ze dat hadden gemaakt. Toen ik binnen kwam zag ik al gelijk dat het putje van de douche niet was schoongemaakt/gemaakt. Mijn kamer was wel weer gepoetst en er komt ook weer water uit de kraan in de badkamer.
Ik heb toen mijn ouders weer terug gebeld maar na even gebeld te hebben, wilden zij graag gaan lunchen. Ik heb toen ondertussen even mijn social media bijgewerkt. Daarna belden ze mij weer terug, maar mijn telefoon had ik net aan de lader gelegd en ik stond op het punt om avondeten te koken. Dus ben ik eerst maar eten gaan koken en gaan eten. Toen ik wilde gaan koken zag ik dat mijn steelpannetje weg was. De steel van de steelpan zat niet helemaal vast, maar die draaide ik altijd aan. Maar nu hebben ze hem daarom waarschijnlijk meegenomen. Balen want die andere steelpan is niet zo fijn. Dat is eigenlijk een fluitketel. Ik kookte vandaag kip, masala kruiden, courgette en rijst.
Na het eten heb ik dan toch eindelijk even wat langer kunnen bellen met mama. De verbinding was dit keer ook wel best goed.
Zomenteen ga ik maar weer een douche nemen en dan ga ik dit keer weer op tijd slapen om mijn nachtrust van vannacht in te halen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.