Paranormale gave?

Nepal, Thamel

Vanmorgen toen ik wakker werd had ik zin om de hele dag nog te slapen. Maargoed dat kon niet. Nadat ik een poosje wakker heb gelegen kreeg ik energie om me klaar te maken. Ik heb meteen even wat kleding gewassen, want ik had mijn wasbeurt op zaterdag overgeslagen wat betekend dat er nu een bergje ligt en mn sokken onderhand opraakte. Daarna heb ik mijn ontbijtje opgegeten en ben ik weer naar het werk gelopen.
Toen ik op het werk kwam ging Chitra in alle haast weg en hij vettelde me snek dat Elina naar de bank moest.
Toen Elina op het werk was gearriveerd zijn we samen meteen naar de bank gegaan. De vorige keer voorspelde ik dat we aan counter 2 geholpen zouden worden, dat was toen ook zo. Ik maakte voor de grap een opmerking dat ik in de toekomst kan kijken. Vandaag wilde Elina dus weten aan welke counter we geholpen zouden worden. Ik keek op het bord er waren 18 mensen voor ons en alleen counter 2, 3, 4 en 5 waren in gebruik. Er staan trouwens telkens maar 3 nummers op het bord. Ik voorspelde counter 3, maar naarmate de cijfers dichterbij ons nummer kwam begon ik te twijfelen aangezien er opeens 3x counter 3 stond, dat betekend dat die andere counters daarna op t bord komen omdat die dan bijna klaar zijn. Maar uiteindelijk werden we toch aan counter 3 geholpen. Zou ik dan toch een paranormale gave hebben? Of kan ik mijn kennis van Wiskunde B en D (kansberekeningen) in praktijk brengen?
Na de bank zijn we in het winkeltje onder ons bedrijf een pakket water gaan kopen. Ik vertelde Elina namelijk dat het me handiger leek dat we gewoon een pakket op het werk hebben, want nu sleep ik elke ochtend een fles van 1 liter van mijn appartement naar het kantoor.
Ik vertelde dat ik niet zo tevreden was met mijn filmpje dus ik heb vandaag wat aanpassingen gemaakt. En mijn filmpje op youtube geupload. Omdat het internet niet erg snel is heb ik meer dan 3 uur mijn computer laten draaien om dat filmpje te uploaden. Chitra was ondertussen om 11.30 uur weer weggegaan voor lunch en ik denk een middagdutje want hij kwam pas om 15.30 uur terug. Daarna zijn Elina en ik gaan lunchen bij Hotbread. Ik had een kathi rol en donut. Elina een donut en sandwich.
Vandaag kwamen er veel mensen over de vloer. Een oude man die de huur kwam ophalen die kwam in totaal 6x. Hij kwam onderandere met een andere man kijken naar alle scheuren in de muren, gevolg van de aardbeving. Er kwam een dame een tour boeken denk ik. Ragu kwam, want Elina had tegen Chitra gezegd dat het voor haar niet zo prettig is als ze 's avonds iemand moet ophalen op het vliegveld want eer dat ze thuis is moet ze weer vertrekken naar kantoor want daar komt de taxi haar ophalen. Ze kan niet met de scooter want die kan je 's avonds nergens kwijt op de binnenplaats want die is afgesloten. Als je hem op straat parkeert wordt ie door de politie weggesleept. En natuurlijk vind ze het niet leuk als het vertraagd is want dan is ze superlaat thuis. Dus Ragu kwam om alle informatie op te halen. Shambu kwam voor een gezellig thee kransje en een andere man kwam een briefje ophalen zodat hij zijn loon kon ophalen bij de bank. Ik weet niet meer zeker of t vandaag of gister was, maar toen kwam een man om te disscusieren over een nieuw logo. Chitra zegt namelijk dat het logo dat we nu hebben alleen mooi is op de website dus hijnwil het een beetje aanpassen voordat we de kleding laten bedrukken.
Voordat ik naar huis ging kreeg ik van Chitra te horen dat we weer op Business Trip gaan! En... dat is komende vrijdag al! We moeten rond 6 uur vertrekken en zullen na een busreis van 7 uur aankomen in Lumle, vlakbij Pokhara, waar we een hike hebben van 1 uur. Ze zeggen dat het meevalt, maar dat zal voor mij nog wel een uitdaging zijn. Dan komen we aan bij Kalsee Ecolodge een van onze verblijfmogelijkheden die wij in het assortiment hebben. Wat ook in handen is van ons bedrijf. Daar verblijven we volgens mij en dan de volgende dag of paar dagen later hebben we een wandeling van 5 uur naar beneden. Daar zullen we verblijven in een guest house en de volgende dag is het nog een uur lopen naar de hoofdweg waarvan we de bus weer terug naar Kathmandu nemen. Het lijkt me een pittige wandeltrip maar ik weet zeker dat ik hier geen spijt van zal krijgen. Bovendien zeggen ze dat nu het weer aangenaam is om zo'n lange wandeling te maken.
Omdat het donderdag Nieuwjaar is en t feest waarschijnlijk tot 1 uur door gaat, krijg ik waarschijnlijk op donderdag vrij zodat ik goed kan slapen van te voren, mocht ik ook niet in de bus kunnen slapen.
Dat betekend dus ook dat er vanaf woensdag waarschijnlijk maximaal 1 week geen blog online komt.
Na het werk ben ik met Elina naar huis gegaan. Daar heb ik mijn eten gekookt: pasta, garnalen, courgette en tomaten ketchup. De tomaten ketchup heeft een draaidop met daar onder een dop die je met een bieropener moet open maken. Ik heb geen bieropener bij me, logisch ook als je geen bier drinkt. Dus ik heb het met een mes proberen open te wringen en dat is gelukt.
Na het eten mijn was binnengehaald en opgevouwen.
Nu weer mijn dagelijkse avondroutine en morgenvroeg onder de douche.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Leuk vooruit zicht dat bedrijfsuitje. Zou zeker goed uitrusten. Is Lumle niet daar waar Tara woont? Neem maar een fototoestel mee!!! Leuk geschreven denk je nog aan de spelling. Ik wil straks een boekje van heel je blog. 😁😊😙

Will 2017-04-11 17:40:18

Beste volgers, Onderstaande link is een echte aanrader deel deze met zoveel mogelijk vrienden en andere contacten. https://m.youtube.com/watch?v=InYmKL6gQqQ

Will 2017-04-11 17:48:05

Vergeet Knerrie niet en heel veel plezier!

Anke 2017-04-12 16:50:39

Knerrie is ingepakt, nu niet vergeten die foto te maken😅

readandtravel 2017-04-12 18:28:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.