Dagje Disney

Frankrijk, Champigny-sur-Marne

We hebben best een goede nacht gehad. Helaas wel te vroeg wakker, Jamie was zijn wekker op zijn horloge vergeten uit te zetten, dus om 6.45 was ik wakker. De rest nog niet echt.
Om 8.15 ging toen de echte wekker, en zijn we heerlijk rustig wakker geworden.
Lekker buiten ontbeten, in gezelschap van de kat des huizes.

Voordat we naar Disney gingen moesten we wel even boodschappen doen, dus even naar de Lidle.
Om 11.11 waren we in Disney, het was weer een erg leuke dag, wel warm, drukkend, weinig zon en een temperatuur van ongeveer 25 graden.
We begonnen rustig, met het regelen van een kaart voor “gehandicapten” 😝. Dit leek eerst niet te lukken, maar door de hulp die we thuis al van de dokter hadden gekregen, lukte het met ziekte 23 wel.
Dit scheelt toch vaak een hele wachtrij, dus dat is prima.

Ik was met Tess alvast even winkeltjes aan het kijken, en ja hoor, we kwamen weer nieuwe schouderpoppetjes tegen, Stitch en Angel.
Die hebben we maar meteen meegenomen 🥴.
Toen alles geregeld was, zijn we eerst de show: Dream and shine Brighter! gaan kijken, deze hadden we al die keren afgelopen jaar niet echt goed gezien, en nu was het een mooi moment om even wat te eten en te drinken.

Hierna zijn we tijd gaan halen voor Hyper Space mountain, en in de tijd dat we daarop moesten wachten hebben we Autopia gedaan.
Dit was best leuk, maar niet super tof, hoewel Tess zich enorm vermaakte.
Space mountain was gewoon weer top.

Hierna werd de lucht best heel dreigend, maar ja dat hadden we al een keer eerder gezien vandaag.
Tess wilde graag in het spookhuis en Jamie in Indiana Jones.
Marc is met Tess meegegaan, en ik ging met Jamie mee, en jawoord, toen wij in de rij stonden barste het los, echt even noodweer. Gelukkig stonden we droog, dat we eenmaal aan de beurt waren spetterde het nog een beetje, maar we zijn niet echt nat geworden.

Vandaar uit hadden we weer met Tess en Marc afgesproken, want we hadden intussen ook alweer een tijd gehaald voor Big Thunder Mountain.
Ook deze was weer leuk.
We hadden intussen best wel dorst gekregen, maar een flesje drinken in het park is niet te betalen, en net buiten het park bij het metro station, wel.
Dus voordat we in Studio’s gaan kijken, eerst even op het station een flesje drinken halen.

In Studio’s hadden we al snel weer een soort van programma bedacht, eerst een tijd halen bij Crush Coaster, dan door naar Ratatouille.
Nou dat was niet zo’n goede zet, Ratatouille is al een attractie waar je misselijk in kan worden, en dan daarna Crush, wat ook best misselijk makend kan zijn, was niet zo’n goed zet.
Jamie was echt niet lekker en Marc had er ook een beetje last van.
Tess en ik vielen gelukkig mee.
We besloten daarom, gewoon even lekker een tijdje te gaan zitten, even naar de wc en wat drinken enz…
Ondertussen toch even een tijd voor The Web gehaald.

We waren allemaal weer een beetje bijgetrokken, en konden dan ook bijna met volle teugen genieten van The Web ( ook deze is 3D, n dat is nou niet Jamie zijn favo), maar we hebben het leuk gehad.

Inmiddels is het toch alweer een uur of 6 en besluiten we om wat te gaan eten, en dan nog even Village te pakken, en dan richting airbnb te gaan.

We hebben lekker gegeten, niet heel veel, maar weer eens wat anders als de standaard hamburger, die we eigenlijk altijd eten.

We zijn allemaal moe en voldaan, dus we gaan lekker terug.
We zijn om even over 21.45 weer bij de airbnb, Tess gaat meteen tandenpoetsen en slapen, Jamie gaat nog even douchen, en wij maken een plekje voor zijn luchtbed.
Slaapt voor allebei waarschijnlijk even rustiger als dat ze met zijn tweeen op een slaapbank liggen.

Dan stap eerst ik nog even onder de douche en daarna Marc.

Inmiddels is het 22.45 en ga ik zo ook lekker slapen.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.