Tour de france

Frankrijk, Touzac

Ik dacht dat ik uitgeslapen had, maar kwart over 8 was ik wakker… en als je dan je slaapmasker afdoet, dan ben je ook in 1x wakker..
Nou ja mooi moment om te gaan sporten. De temperatuur op de thermometer viel mee, maar tijdens het sporten was het toch best wel warm. Marc deed ook het buikspierkwartiertje gezellig mee, en daarna heerlijk douchen.
De kids werden pas wakker toen wij al aan het douchen waren, dus konden we eigenlijk wel meteen aan tafel.
We hadden vandaag een TooGoodToGo ontbijten, namelijk de pistoletten van gisteren. En ze waren echt lekker, er waren er 2 bruine met droge ham, geitenkaas en een mosterd sausje, 1 witte met zalm en sla en ei, en 1 bruine met verschillende soorten kazen.
Na het ontbijt zijn we even met zijn 4e naar het basketbalveld gereden in het dorpje hier verder op, en hebben we een goed half uur lekker wat geschoten en gedaan.

Toen was het tijd om naar de Casino supermarkt te gaan, want ook daar had ik weer een TooGoodToGo..
deze viel een beetje tegen, wel wat lekkere dingen, maar niet heel bijzonder.

Toen snel terug naar de camping, want we moeten om 14.00 uur klaar staan om naar de tour de france te gaan.
We reden uiteindelijk met 4 auto’s naar een plaatstje langs de route, en daar konden we het heel goed zien.
We waren daar om even voor 15.00 uur en rond half 4 kwam de caravan langs, dat was leuk, en even na half 5 kwamen de renners langs… nou dat was zo gebeurd.
Wat wel een voordeel was, was dat de zon vandaag niet super hard scheen, er wat wolkjes waren, en een stevige wind, dus het was eigenlijk heel goed uit te houden zo langs de weg.

Op de terug weg naar de camping zat ik nog even op de TooGoodToGo app te kijken en zag ik er een, waarvan ik dacht dat we al voorbij deze supermarkt was, maar Marc zei nee hoor, we rijden er zo langs.. dus ook deze nog even gescoord.

Het was wel ingewikkeld, want ik liet de app zien en de mevrouw achter de balie, ging hem swipen, maar vond niet dat ik de goede pagina of iets had.. dus in een best bozig frans begon ze over , naar wat ik denk dat ze zei, dat ik een bewijs moest hebben.
Dat had ik ook, maar die had zij al weggeswiped… gelukkig uiteindelijk kreeg ik hem toch mee.
Was een erg leuk pakket ( 2 camanberts, aardbeien, een zak mini twix, koekjes, worstjes, eieren en nog wat, en dat voor €3,99).

We wisten nog niet wat we gingen eten, maar toen wist ik het, het werd een gebakken ei.hahaha.

Dus bij de camping eerst de aarbeitjes lekker opgegeten, en daarna voor iedereen en ei gebakken met salami en camanbert.
Ook hadden we nog mais van van de week over, dus die er ook bij gebakken.

Inmiddels was het alweer bijna 8 uur en wilde de kids graag waterpoloën, dus snel de afwas gedaan en hun hup het water in, Marc ging even vissen.

In de tussentijd was het al best een beetje afgekoeld, hoewel, de temperatuur nog steeds 29 graden was, maar de wind werd wat frisser, dus dat ik b8j het zwembad ging kijken, had ik een beetje kippenvel.
Dat de kids klaar waren, heb ik lekker even thee gezet, en nu zitten we weer heerlijk voor de tent, nog steeds in een korte broek en shirt, maar wel een stukkie frisser als de afgelopen dagen.
Zelfs zo erg dat de kids net een trui zijn komen halen… en dat terwijl het nu nog een graad of 23 is.🥴

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.