Camping de Zanderij

Nederland, Voorthuizen

Vanmorgen de spullen ingepakt, en de auto in om onderweg bij de MC donalds te gaan ontbijten. Dit zou moeten lukken voor elf uur, maar helaas we kwamen na elf uur aan dus werd het geen ontbijt maar meteen maar iets anders.
Nog een klein stukje en we zijn op de camping, het is dan rond 12 uur. De tent is echt heel gaaf, het lijkt wel een bungalow, met douche, wc verwarming en tv. Heel gaaf. Jamie kiest meteen zijn slaapplekje, in de bedstee. Tess kiest voor het stapelbed boven in. Dus snel de tassen uitpakken en de bedden opmaken.
De kinderen verdwijnen al snel naar de speeltuin en wij gaan even lekke op de veranda zitten en lezen.
Dan komt Erik, een oud collega van Marc en nu eigenaar van de Zanderij, even kletsen. De kinderen zijn inmiddels terug en horen dat ze ook kunnen zwemmen, dus hup de zwemkleding aan en gaan. Wij kletsen nog even verder en als Erik dan verder moet gaan wij even bij het zwembad kijken, ze zijn lekker bezig en wij gaan nog even bij het zwembad in de zon zitten, heerlijk!
Als de kids het zat zijn gaan we weer naar de tent afdrogen en aankleden. Dan opzoek naar het basketbalveld en als we dat gevonden hebben gaan we boodschappen doen.
Weer terug op de camping nog even lekker chillen en dan ga ik bakken, want we eten pannenkoeken. Als we zitten koelt het snel af en begint het te waaien, het begint te regenen, maar niet heel erg. Na het eten en afwassen is het weer droog en gaan we nog een stukkie wandelen, na een uurtje en bijna 5 km gelopen te hebben komen we weer bij de tent.
De kids nog een koppie thee en dan gaat Tess naar bed, Jamie mag nog even lezen. Inmiddels zitten we binnen, want het hoost.
Om half 11 gaan wij ook naar bed en het hoost nog steeds.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.