Shoppen, eten, chillen….. Vegas

Verenigde Staten, Spring Valley

Dag 9 19-10 Las Vegas
Alle foto’s bij onze verslagen worden gemaakt met een mobiele telefoon… dat houd het simpel om een verslag bij te houden.

Onze reis staat op https://esthervanderzouw.wixsite.com/fall-in-the-usa-2023
Site kijkt het mooist op pc of laptop.

We worden pas ron 8:30 wakker. Ik draai ff wat wasjes, rommel wat aan en Ron 10:30 gaan we op pad!

1e stop is de I-hop! Ooohh ik vind dat zo lekker!! En de laatste jaren kan Bas er ook slagen. Ze hebben zelfs een tomatensoep op de kaart staan.

Met volle buikjes gaan we naar de outlett die er naast zit. Bas slaagt voor 2 spijkerbroeken. Ik 2 bloesjes en een trui.

We hebben geen zin meer om nog verder rond te lopen dus we besluiten naar ons hotel te gaan. Ff lekker aan het zwembad liggen.

Het is een heerlijk zwembad met zoutwater ipv chloor. We zwemmen wat,zonnen wat en om 16:30 gaan we douchen. Vanavond gaan we naar de strip.

We parkeren de auto bij tropicana hotel want daar is het nog gratis. Ze zijn al druk bezig op de strip voor de formule 1 die hier in november gereden gaat worden.

Ze hebben een Netflix iets over de serie stranger things… heel leuk! Daarna gaan we de cola fles in en eten we bij de outback! Het smaakt er goed! We lopen naar de fonteinen van Belagio maar een heel groot deel is afgezet, staan al tribunes voor de formule 1. We vinden een plekje zodat we de fontein goed kunnen zien….

Daarna lopen we bij Belagio naar binnen. Ze hebben hier weer een prachtig thema voor het najaar!! Als ex bloemist vind ik het heerlijk hierna te kijken! Als we iets verder lopen is er een heel mooi kerstwinkeltje. Hier hebben ze prachtige foute ballen maar de prijzen….. ajjjjjj vanaf $75,-🙈 Verderop staat een boompje met wat goedkopere foute ballen $20,- dat lijkt er meer op. Hier kies ik er 1 uit.

Daarna lopen we terug naar de auto. Dat is nog best ff een tippel, je loopt gauw een stukje weg. Als we in de auto zitten probeert Bas met allerlei mogelijk heden dicht bij de spheer te komen, dit is een grote bal met videoscherm. Uiteindelijk lukt na door wat getto wijken te zijn gereden waar je hoopt dat je stoplicht op groen blijft….

Als we thuis zijn ga ik douchen en gelijk slapen, het muntje voor vandaag is uitgewerkt!!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Wat een afstanden inderdaad in Vegas hè, maar het blijft een geweldige stad!

Caroline Hamersma 2023-10-20 15:55:11

Wouw, wat een leuke foto's van Vegas zeg! Wij zijn er nooit geweest, maar daar kun je je wel vermaken voor een dag of wat. Leuke impressie hebben jullie hiervan gemaakt. Èrg leuk! Veel plezier..

Jan & Coby 2023-10-20 16:59:32

Heerlijk om al die bekende plekken te zien maar ik word al moe als ik me de enorme afstanden (in de hitte) herinner ha ha. Ontbijt bij IHOP, heerlijk alhoewel ik teleurgesteld was dat ze bij IHOP in Colorado "mijn" stuffed French toast niet meer maken. Geniet nog van jullie reis !

Reny 2023-10-21 07:54:29

Het zijn weer geweldig leuke foto’s!!! Nog veel plezier!!

Okkie 2023-10-21 09:46:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.