Relax dex

Tanzania, Zanzibar

Vanochtend heerlijk uit geslapen we werden pas om 8:00 wakken..... en voor deze vakantie is dat uitslapen. We hebben pas om half 10 afgesproken bij het ontbijt dus wel liggennog wat te dommelen en te rommelen met de foto's. We zetten heerlijk de deur open en kijken vanuit bed op de zee..... heerlijk.
Het is hier eerst altijd nog een beetje bewolkt en het trekt dan langzaam open.
Om 9:30 zitten we aan het ontbijt.... en wat hebben ze een heerlijk broodje kaas! O wat smaakt dat goed!
Na het ontbijt liggen we heerlijk bij het zwembad. Zon en wolken wissellen elkaar af en het is goed uit te houden. Ik ga later naar de WIFI hotspot proberen verslagen on-line te zetten maar ik doe iets doms en ben anderhalf uur voor niks bezig geweest en ben er dus redelijk klaar mee.
Het begint zowaar te regenen.... het duurt niet lang, kwartiertje en daarna begint de zon weer te schijnen.
Bas en ik lopen een rondje over het strand en vinden hele grote schelpen. Daarna lopen we een rondje in de vlindertuin. Hier zijn inderdaad veel vlinders maar ze blijven niet stil zitten wat een foto nemen erg lastig maakt. De nodige aapjes gaan hier rond, en we zien ook het colbus aapje, er zit er hier een soort mieren eeter super schattig beestje maar niet op de foto te krijgen!
We schuiven bij de rest aan voor lunch. Ik ga daarna tijdje bij de WiFi hotdpot zitten, wat blogs proberen te uploaden en Bas en Amber gaan langs het strand lopen want het is eb! De rest ligt met zijn as aan het zwembad.
Om 17:00 is het borreltijd want dan is het hapy hour. Ons plekje waar we gisteren heerlijk zaten is gereserveerd voor een cocktail party dus helaas!
Rond 18:15 lopen we naar de bar daar hebben ze mango liggen en daar komen de bushbabys op af. Dit zijn nachtdiertjes en zijn echt te schattig. Helaas schemert het al behoorlijk waardoor foto's maken een beetje lastig word maar hij staat erop!
Daarna gaan we lekker douchen en ff relaxen voor het eten. Onze diner tafel os aan de zee gezet, echt super leuk. Het eten smaakt weer prima. Daarna lekker slapen, morgen gaan we snorkelen, we verwachten er niet super veel van maar sowieso lekker ritje op de boot!

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat kun je genieten van een echt broodje kaas he dat na al het andere eten. Het einde naderd nu al weer rap nog maar even genieten dan.

amanda 2017-08-03 13:25:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.