pindat

Weekje wintersport?? Florida 2018

15 feb 2018 - 24 feb 2018

Wij hebben ook een facebook pagina van onze Amerika reizen:
https://www.facebook.com/Travel-Noord-Amerika-462872930428216/
Veel mensen gaan in Januari, Feruari of Maart een weekje op wintersport, wij ook alleen wij gaan een weekje naar Florida. We hopen natuurlijk op heerlijk weer,maar ook in die tijd kan het wat kouder zijn in Florida, maar ook als het 16 graden is met zon vinden we het al heerlijk!
Wat gaan we doen?
We vliegen naar Miami, vanaf hier rijden we naar Everlglades, verder staan er op het verlanglijstje Corkscrew Swamp Sanctuary, Myakka River State Park, Clear water, Circle B preserve en the springs in Ocala forest. Ook willen we heel graag naar Sint A.ugustine.
Verder hebben we geen concreet plan, we zien wel waar we uitkomen.
Doel is vooral veel fotograferen.
Heel veel lopen zal er niet in zitten aangezien ik last heb van hielspoor, dat alles waarschijnlijk nog steeds door mijn valpartij van 2013....
http://www.esthervanderzouw.com/2013/dag04.html
Ik ben in Yellowstone toen behoorlijk op mijn plaat gegaan, heb hiermee mijn enkel geblesseerd. Ik ben in 2015 wel geopereerd en dat heeft heel goed geholpen, alleen blijft het een zwak punt. Door anders te gaan lopen ga je je voet verkeerd belasten en daarvan is nu hielspoor het gevolg.
Na de valpartij ben ik gestopt met paardrijden en zijn we uiteindelijk aan het wandelen geslagen maar dat staat nu dus ook op een laag pitje.
Maar goed we dwalen af! Doel van de vakantie lekker relaxen en van de zon genieten! ik denk dat ik Bas zelfs wel een middagje aan het strand krijg!
Het aftellen is begonnen!

Album bestellen

Bestel van deze reis een prachtig fotoalbum. Hierin staan alle reisverhalen, foto's en locaties van deze reis. Het album wordt automatisch voor je gemaakt zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Maak een fotoalbum van deze reis

Andere reizen van basenesthers.travels