Dag 2 Arusha NP

Tanzania, Arusha

UPDATE: 31-7-2022
FOTO'S DIE AAN DIT VERSLAG ZIJN TOEGEVOEDG ZIJN VAN DE MOBIELE TELEFOON.
VERSLAG STAAT INMIDDELS OP ONZE SITE MET DE 'MOOIE FOTO'S"
https://esthervanderzouw.wixsite.com/tanzania2022/dag-2-arusha


We hebben heerlijk geslapen maar zijn toch vroeg wakker. Je hoort de mooiste vogel geluiden… Bas stap buiten onder de douche en ziet weer Dik Dik lopen. Hij rent vervolgens met zijn telelens naar buiten om alle vogeltjes te fotograferen. Ik maak nog wat fotootje van de omgeving en om 7:45 kommen Hies en Willem er ook aan. Ook hun hebben lekker geslapen.
Om 8:00 gaan we heerlijk ontbijten.
Om 9:00 uur staat Peter klaar en gaan we opweg naar Arusha NP. Natuurlijk gaan we even met de grote olifant op de foto. Peter heeft vrij snel de vergunning en we gaan op pad. Het is een prachtig park en mount Meru staat te schitteren aan de horizon. Ook zien we een glimp van de killi.
We komen bij de wc stop maar niemand van ons hoeft. Peter echter wel. Wij stappen en even uit en lopen rond. Bas stop de kolobus aapjes. Ze springen overal super leuk! Het duurt niet lang of er ontstaat een heuze colobusaaapjes jam om maar in Amerikaanse termen te blijven.
Peter komt terug en we bedanken hem voor de wc stop. We gaan verder stoppen hier en daar en zien veel moois….
We gaan lunchen bij een uitzicht heel hoog over de meren. Ook er mooi in de verte zien we de flamingo’s.
Na de lunch rijden we naar beneden en rijden we om de meren heen. We komen steeds wat dichter bij de flamingo’s al komen we niet super dichtbij. Maar we zien ze wel heel goed.
Als we om het meer zijn zetten we koers naar huis. We zien nog een giraf heel dicht bij de weg prachtig gewoon. We moeten eerst naar een andere uitgang omdat er vanochtend wat mis was met de internet verbinding.
Om 18:00 komen we aan in onze villa. We zijn best heel moe. We douchen strijken neer bij het vuurtje en proosten op een succes volle 1e Safari…..
Om 19:00 staat het eten voor ons klaar wat prima smaakt. Maar daarna gaan Hies en ik gelijk naar ons mandje…..
Bas en Willem volgen overigens niet veel later om 21:00 uur! Weltrusten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.