Paradise Found…

Verenigde Staten, Key West

Onze reisverslagen op pindat worden onderweg gemaakt… foto’s zijn gemaakt met mobiele telefoon. De foto’s uit de camera’s volgen nadat wij thuis zijn op onze site. https://esthervanderzouw.wixsite.com/genieten-in-florida

We slapen voor ons doen uit. Bas zijn kuch gaat al weer een stuk beter en nou ben ik aan de beurt… ook Hies begint te kuchen, gaat lekker zo!

Om 8:00 nemen we ontbijtje hier in het hotel. We kunnen heerlijk buiten zitten en het ontbijt smaakt goed.

Voor vandaag hebben we voor 4 uur een boot gehuurd met kapitein. Dit had ik al een tijdje geleden geregeld en vorig week had ik alles geannuleerd omdat ze voor vandaag opeens heel slecht weer voorspelde, veel regen, wind en onweer.

En op de dag dat vertrokken was het weer beter geworden, dus eergisteren heb ik alles weer opnieuw geboekt.

Om 9:15 liepen we richting de marina, vanaf ons hotel is het maar 10 minuutjes lopen. We zijn ruim op tijd maar ik heb het idee dat we niet goed zitten. Bas belt vaughn onze kapitein en hij is al onderweg.

Hij heeft prima stoelen waar we heerlijk in kunnen zitten. Het weer is prachtig en we hebben weinig wind. We varen naar een zandbar, het was er echt prachtig! Er liepen veel krabbetjes… dus in plaats van poedelen in zee ligt Esther met haar telelens op het strand krabbetjes te fotograferen.

Het is tijd voor de volgende stop… dit was een populaire stop en daardoor minder leuk! De derde stop was wel weer schitterend en lekker rustig. Je kon door een smal pad in het water langs de mangrove naar de andere kant.

We zagen veel visjes zwemmen en het zag er prachtig uit. Er lag ook een andere boot. Die hadden de bbq in het water staan en hadden heerlijke taco’s. Ze hadden veel te veel en we werden uitgenodigd om mee te eten. Daarna was er taart want Patricia was jarig. We wilde al weer weg lopen maar er was ook meer dan voldoende taart dus ook daar kregen we een stukje van….

Toen was het wel tijd om te gaan. We namen afscheid van deze hartelijke mensen en de koers op de haven werd weer ingezet.

We lopen terug naar ons hotel en het is aanzienlijk warmer dan vanochtend. Bij ons hotel duiken we heerlijk het zwembad in en luieren we wat de rest van de middag!

Om 18:00 lopen we fris en fruitig naar Duval street. We gaan door wat winkeltjes en uiteindelijk strijken we ergens neer waar we heerlijk eten. Het vlees is er erg goed!

On 20:30 lopen we terug. Daarna heerlijk ons mandje in….

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Ik zie dat mannen gewoon topless mogen in Florida, haha?? Leuke trip. Geen beestjes in de mangrove? Geen allies gelukkig.

Jan 2024-03-14 08:29:55

Aj.. hopen dat de hoest meevalt.. Hier kucht ook iedereen zich een ongeluk. Wat een genot om weer buiten te zijn, de zon te voelen, korte broek, jurkje 🤣, buiten eten! Zalig! Geniet 🙏

Coby 2024-03-14 08:35:43

mooi weer, bootje, mooie plekjes, lekker eten; dat is genieten

henk 2024-03-14 10:21:17

De ultieme vakantie plaatjes, heerlijk. Lekker genieten het is jullie gegund !

Monique 2024-03-14 11:15:22

Dat zijn echt paradijselijke plaatjes en wat leuk om zo uitgenodigd te worden voor bbq met taart! Hopelijk zet het hoesten niet door, beterschap!

Caroline 2024-03-14 15:35:17
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.