Get your kicks on route 66

Verenigde Staten, Sedona

Dag 5 Las Vegas naar Sedona

Elke dag slapen we een stukje langer.... vandaag gaan we Las Vegas verlaten en gaan we via route 66 naar Sedona.

Eerst moet alles ingepakt worden en de auto in. Bas loopt alvast een keer want we krijgen alles nooit in 1x mee.

Rond 9:00 zitten we in de auto. Het is weer schitterend weer en zo rond de 22 graden. We rijden langs La Vegas sign maar daar staat echt een mega rij.

Onderweg stoppen we paar keer bij een senic view.

Zodra we bij Kingman komen draaien we route 66 op. Deze willen we blijven volgen. Bas ziet dat we langs het spoor rijden en wil proberen een trein met de drone te filmen. De eerste poging net voorbij Kingman mislukt zwaar. Net op het het moment dat hij wil filmen is het kaartje vol.... Oepsie. Nou komt vast nog een herkansing.

We stoppen bij Hackbery hier straalt de route 66 eraf. Ik maak overal wat foto’s en Bas heeft weer een trein gespot en gaat nog een poging doen. Dit keer was het beter gegaan...

We rijden verder en stoppen even in Seligman voor wat foto’s. Hier rijden we bijna verkeerd maar kunnen toch nog de route 66 vinden.

Hier staat ook een trein stil. Dit is Bas zijn kans voor een goed shot. Het duurt niet lang en dan gaat de trein ook echt nog rijden.

Dan houd route 66 openen draaien we de 40 op. In William gaan we even lekker op terrasje zitten en wat eten.

We rijden verder want we willen graag nog wandelen bij Echo Canyon. We draaien de 89a op. Dit is echt een schitterende weg. Als we bij Echo Canyon aankomen is het al wat later en de zon is redelijk uit de canyon. We gaan wel lopen en we zien wel wat het word. Het is een schitterende plek, overal kan je de canyon in en stroomt water. Ik wilde ook het stroompje oversteken maar dan gewoon door het water lopen. Net toen ik bijna mijn voet erin had riep Bas, stop je steunzolen.... O ja fuck ik heb mijn zooltjes in mijn Nikies, en heb liever niet dat die nat worden, dan maar op blote kakkies.

We lopen niet super ver vanwege de zon die onder.

We rijden naar onze air bnb in Sedona. Het leuke van een air bnb is dat je echt bij de mensen thuis komt en door de gewone woonwijken rijd. We komen nu aan aan bij een erg mooi huis, er is zelfs een zwembad. Je kijkt uit op de mooie rode bergen. Helaas zijn wij zo moe dat wij lekker gaan douchen en gaan slapen....

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wat een leuke foto’s, wel een beetje vergane glorie he die route 66, zo jammer! Wat mooi is het bij Echo Canyon, een heel andere wereld!

Renee 2018-05-15 16:53:58

toch gaaf hoor al die oude dingen en lekker weertje erbij , wat wil je nog meer

hans strabbing 2018-05-15 19:04:19

Hoi Esther en Bas, ik volg altijd met veel plezier jullie reisverslag. En we gaan deze zomer zelf ook naar Sedona. Nu zag ik de foto's van Echo Canyon. Gelijk gaan kijken op Google Maps. Maar daar kan ik het niet op vinden. Zou je me kunnen zeggen waar dat precies ligt? Want het ziet er wel erg mooi uit!!! Gr. Rianne Hoi Rianne volgens mij heb ik jou de locatie op FB door gestuurd? Je moet parkeren bij West Fork oak Creek Trail parkeerplaats.

Rianne 2018-05-15 20:23:21

Wat een prachtige foto's maken jullie toch altijd! Heerlijk om virtueel met jullie mee te reizen. Veel plezier verder! Gr, Elly (michelly)

Elly 2018-05-16 11:18:22

Heerlijk om weer jullie verslag te lezen en ook prachtige foto's. Volgend jaar willen wij ook weer richting het westen en zie al weer wat leuke dingen voorbij komen. Gr. Erika, Gerrit en Joke van Leussen.

Erika van Leussen 2018-05-16 12:47:38
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.