Dag 19 Moab - Las Vegas

Verenigde Staten, Dearing

Laatste road trip!

Vanochtend vertrekken we op tijd om 8:30. Ik merk dat ik echt helemaal aan de Amerikaanse tijd ben gewend en heb moeite met mijn bedje uitkomen. Als ik het gordijn op doe is het bewolkt…. Nou ja zeg!

We nemen een ontbijtje ook Bas, die gisteren nog zei, ik eet niks meer….. ha ha ha…. Dus wel. We stappen in Boesh en gaan opweg, we rijden zo het slechte weer in! We moeten helemaal naar Las Vegas. Gelukkig is het bijna altijd mooi weer dus kunne we daar nog relaxen aan the pool.

We rijden zoveel mogelijk snelweg en het eerste gedeelte is echt erg mooi, ook allemaal senic turnouts. Dit gaan we onthouden voor een volgende keer als we er zijn. Verder geen foto’s van deze mooie rit, heel veel foto’s mislukken door het raam, dus daar ben ik klaar mee……

De rit verloopt soepel, en als we de I15 opdraaien nemen we even een plas pauze, ook moet er wat gegeten worden en laten ze nou heerlijke warme cinamon rolls hebben. Lekker hoor! Nog vetter worden. Je voelt jezelf altijd groeien. Normaal bewegen we altijd wat meer tijdens onze vakanties, dus ik heb echt heel veel angst voor de weegschaal als ik thuis kom.

Het laatste stukje gaat het gas erop en om 14:15 parkeert Bas Boesh in de parkeer garage van het Rio Hotel. Geen parkeer kosten hier. Het hotel ligt net iets van de strip af maar prima hotel. Het inchecken kan je ook zelf doen dus Bas gaat ervoor. Hans loopt na de balie en als we allemaal een sleutel hebben gaan we opweg naar onze kamers.
Als we naar de liften lopen komen we de Siedenburgjes tegen ook hun zijn inmiddels gearriveerd. Als we de kamer oplopen zijn we nogal verast, het zijn hele grote kamers. Heerlijk! De verspuytjes en wij zetten in de ap dat we het nogal een kleine kamer vinden, en de Siedenburgjes die aan het inchecken zijn beginnen zich zorgen te maken en willen bijna een upgrade nemen. Gelukkig had Daan het al door dat wij het niet zo bedoelde en belde voor de zekerheid Ingrid nog even…. Anders hadden ze denk ik een mega grote kamer gehad!

Nou ja het was slecht weer in Vegas…. Helaas! Again! Onze telefoon weer ap vertelde ons allemaal dat het mooi weer zou worden, maar we vergeten soms even dat de strip niet in Las Vegas ligt maar in het plaatsje Paradise. En als ik daar het weer ervan bij pakte klopte het aardig.

Iedereen wilde eigenlijk bij het hotel blijven maar het was pas 15:00 en wij wilde dan eigenlijk nog wel wat gaan doen. Bas stelde voor t gaan bowlen maar ook daar had niemand zin in. We zijn op pad gegaan maar ik had geen zin om met zijn tweeën te bowlen.

Ik had gehoord over een spookstadje in Nelson. 40 minuten rijden van Vegas. We starten de navigatie op en gaan op weg. We rijden steeds verder het slechte weer in. Om ons heen zien we onweer en we rijden zo de regen in. We draaien de 95 op en dit is eigenlijk al een hele mooie weg. Daarna draaien we de 165 op. We rijden nu door rotspartijen voorzien van Cholla Cactussen heel mooi! Dit zijn overigens hele vervelende cactussen, die laten hun bolletjes los en blijven in je lijf zitten.
Het spookstadje ziet er heel leuk uit. We gaan naar binnen en vragen wat de entree is. $10,- voor elk persoon die fotografeert, nou dat is makkelijk dat ga ik dan dus alleen maar doen. Helaas begint het te regen. Gelukkig lag de ingepakte koffer in de auto en daar zat een paraplu in…. We dachten die niet meer nodig te hebben. Het gaat heftig regen en we besluiten op aanraden van de man van de gohst town de weg uit te rijden dan komen we aan de Colorado. Ondertussen rijd Bas met de auto een beetje overal langs zodat ik vanuit het raam nog wat foto’s kan maken. Ook deze weg is erg mooi en inderdaad schitterend uitzicht punt zelfs in de regen en dit sombere weer. We keren om en Bas rijd aan de andere kant nog hier en daar langs en dan gaan we terug naar Vegas.

We gaan naar Fremont street waar we wat willen eten. We parkeren boesh in parkeergarage en het blijft altijd spannend of we erin passen qua hoogte, maar het gaat goed. We eten ergens op een terrasje wat en het smaakt goed. Aan de overkant de heart attack grill, hier kan je heeeelll veeeelll vlees eten, er staat ook een weegschaal buiten als je dan gegeten hebt kan je erop, nou als ik iets niet wil is dat het wel……

We lopen over Fremont street en het is toch wel een heel gezellig straatje. Overal staan gekke mensen. Er staat 1 zwerver met een bord FUCK YOU, echt een man naar mijn hart. Eigenlijk had ik hem wat geld moeten geven en met hem op de foto moeten gaan maar dat vind ik dan weer gênant…..
We hebben om 22:00 in de bar van ons hotel afgesproken voor een drankje dus we gaan richting het Rio Hotel. Als we het parkeerkaartje willen betalen, komt Bas tot de conclusie dat hij die niet meer heeft. We draaien alles op zijn kop en ook spitten we de boesh om, maar we kunnen hem niet vinden. Nou ja een verloren kaartje was $20,- dat betalen we dan maar en dan is het klaar….. dat zou je denken….. NOT!

Als wij een autohuren laten we altijd papieren van de verhuurmaatschappij in de auto liggen, maar Hans heeft de auto gehuurd en die heeft de papieren bij zich. Nou ze deden er nogal moeilijk over. Ik denk dat ze dachten dat wij Boesh gestolen hadden. Laten we heel eerlijk zijn, als ik dan een auto zou stelen…..niet deze hoor. Maar goed drie man moest er aan te pas komen, 300x werd er gevraagd waar we de boesh hadden gehuurd en 300x wat het antwoord Hertz, ik wilde bijna vragen of hij retarted was maar dat doe je niet!

Na een half uur utteren mochten we door! Om 22:00 waren we bij de bar. Lisa, Daan en Amber waren bij de chipendeals. Ruben had $150 winst gemaakt in het casino aan de roulette tafel. Mandy en Leroy zaten ook ergens achter een gok kast. Heerlijk this is Vegas! Ingrid kwam met wat minder leuk nieuws, onze vlucht van Las Vegas was vertraagd met ruim 2 uur. Dan word onze aansluiting in Londen heel krap! Nou ja we wachten het maar af!

Als we allemaal compleet zijn proosten we nog even op een leuke vakantie. Ruben heeft nog wat dollars bij elkaar gesprokkeld en gaat nog een keer achter de roulette tafel. 1 x had hij zelf het cijfer goed, verder heel vaak alles op rood. Het ging een beetje op en af maar hij maakte elke keer weer een klein beetje winst.
Inmiddels namen we afscheid van Daan, René en Amber hun vliegen morgen om 14:30 en gaan vanuit het hotel naar de luchthaven. Voor het geval we elkaar morgenochtend niet meer zien namen we alvast afscheid. Het is al laat en Bas, ik en Lisa staan nog steeds bij Ruben te kijken. Ruben heeft het naar zijn zin en zit binkie te doen aan de tafel. Lisa en ik zijn er klaar mee, en Bas wil eigenlijk nog wel bowlen, had ik al gezegd dat het 24:00 uur was! We moedigen Ruben alles op rood te zetten. Als hij verliest is het klaar anders …… nou ja volgend de heren gaan we, nou ja hun nog bowlen. Helaas het is zwart! Bedtijd…. De heren proberen ons nog mee te krijgen naar de bowlingbaan maar wij willen niet!

Hier nemen we ook afscheid van Lisa en Ruben, see you in Holland.


Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.