Viva Las Vegas

Verenigde Staten, Nevada

Zaterdag 12 Mei 2018 Las Vegas
Ik hoopte eigenlijk dat we vandaag uit konde slapen maar om 5:00 was het echt klaar! Voor Las Vegas begrippen is het een cool weekend, dat houd in 27 graden..... heerlijk.

We rommelen wat aan en Bas heeft mazzel hij kan autorace kijken.

Om 8:00 lopen we de strip op. Het is heerlijk rustig en het is nog best fris. We gaan zelfs aan de zon kant lopen om het niet koud te krijgen.... dat hebben wij nog nooit gedaan in LV.

We lopen van hotel naar hotel. Uiteindelijk komen we bij de Fashion Mall. Deze is nog niet open dus we lopen verder. We lopen Aria in en door Aria lopen we Wynn in. Ondanks dat het pas kwart voor 10 is hebben we wel honger. We besluiten bij het buffet van de Wynn aan te sluiten. Het is nog niet heel druk en krijgen gelijk een plekje. We eten op ons gemak en willen van alles proeven.

Om half 12 zitten we echt vol en we gaan weer verder. We zien dat de rij voor het buffet behoorlijk is gegroeid.....

We lopen langs de ander kant terug en gaan opzoek naar het reuzen rad want daar gaan we vanavond in. Er ligt een super leuk straatje voor met leuke barretjes.

Uiteindelijk lopen we achterlangs terug naar ons hotel het Vdara. We komen om 14:00 terug in het hotel en volgens de wandel ap hebben we ruim 15 km gelopen. Normaal is het veel te warm om zoveel te lopen....

We kleden ons om en gaan naar het zwembad, het is behoorlijk druk maar de poolboy vind een plekje voor ons.

We hangen heerlijk in het water met ons drankje. Na een tijdje laten we ons opdrogen en gaan we naar onze kamer.

We douchen en besluiten naar de hooverdam te gaan. Als we daar aankomen hebben we pech ze gaan sluiten... vol verbazing kijken we elkaar aan het is 17:15.... Redelijk balend draaien we om en gaan iets verder op bij een uitkijk punt over Lake mead te kijken.

Ik wilde graag nog naar een Yankee candle store en had er 1 in Henderson gevonden dan daar maar heen... voor Bas natuurlijk geen vergelijking met de Hoover dam....

Het is ff zoeken maar we vinden het winkel centrum met de winkel. Natuurlijk kan ik niet kiezen en kan niet te veel mee nemen want het weegt nogal wat....

We rijden terug naar LV en gaan nog ff naar onze kamer heel even relaxen voor Maarheeze reuzenrad gaan.

Rond 21:30 zijn we weer op weg. Voor de verandering hebben we een trui aangedaan. Het is best fris al moet ik wel zeggen dat een trui achteraf wel net iets te warm was.

Wacht tijd was er niet we konden in een streep door. Het ritje duurt ongeveer een half uur en je krijgt een mooi uitzicht. Foto’s maken is een uitdaging omdat je in beweging blijft, ook spiegelt het glas behoorlijk.

Als we eruit komen stoppen we bij de fontein van Bellagio en dan gaan we naar onze kamer.

Ik ben echt helemaal uitgeblust.. hopen dat we morgen ochtend wat langer kunnen slapen.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Lekker genoten van de dag in LV, goed dat het niet zo warm is toch? Veel gedaan en gezien, jammer van de Hooverdam. Fijne dag morgen!

Renee 2018-05-14 17:33:25

Heerlijk om al die Las Vegas foto's te zien en jullie verslag te lezen. Groetjes, Reny

Reny 2018-05-14 19:03:26

Wat een heerlijke dag lekker lang ook als je zo vroeg wakker bent

Alberdina 2018-05-14 20:25:16

Flinke wandeling zeg, maar zo zie je alles wel het beste. En ik neem aan via het Encore naar het Wynn ? Aria ligt heel eindje uit de buurt 😁 ! Wat een prachtige hotels hè. En dat Wynn ontbijt, dat is echt heaven !!!! Leuke foto's met drank in het zwembad !! En balen van de Hoover Dam ....

Robert-Jan 2018-05-15 19:55:04

Wat een afstanden leg je daar af zeg! Van het wynn buffet heb ik van rj alleen kwijlend de verhalen gehoord.. ik begrijp dat dat klopt😉?

Caroline 2018-05-18 17:26:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.