De kust is weer bereikt

Frankrijk, Bastia

We hadden vandaag zo gepland dat het een relatief eenvoudig dagje naar de kust zou worden, nog 1 klimmetje van op papier 200 meter hoogte en dan lekker rustig aan naar de camping.

Zoals altijd als je denkt dat het makkelijk gaat worden viel het vandaag even tegen. Alle pijntjes voel je weer omdat het voor je gevoel niet op schiet. De uitzichten waren na wat we de afgelopen weken hebben gezien teleurstellend te noemen.

Op een gegeven moment kwamen we weer op bekend terrein, langs het vliegveld naar de eerste camping van deze vakantie. Wat een rotstuk om te fietsen, laat staan om hem in eerste instantie gelopen te hebben.

We hebben ons op een camping geïnstalleerd op 13 km van het vertrekpunt van de veerboot. Het is een grote camping om nog 1 maal goed de sfeer te proeven van Frankrijk in een grote wedstrijd. Mochten ze België verslaan is het jammer dat ik de finale in Italië zal zien maar het is niet anders.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.