Open vlaktes

Azerbeidzjan, Gəncə

Vanochtend hadden we een ontbijt van het hotel wat ze beter niet hadden kunnen doen. Eerst moest ik van iemand, geen idee of hij in het hotel werkte of niet, iets over mijn fietsbroek aandoen. Daarna hadden we een brood met een klein beetje kaas en een mini eitje.

Het is even wennen om weer samen te zijn, in de ochtend moest ik weer lang wachten tot we eindelijk konden vertrekken. Het was de hele dag rond de 12 graden, wat best koud is als je in korte broek en tshirt rondrijdt. Halverwege de dag heb ik mijn uiterlijk dus flink verslechtert door mijn regenjas en de beenwarmers aan te doen. Dit bracht enkele mannen bij het tankstation aan het lachen en toen we wegreden staken ze vriendelijk hun duim op. Er stom uit zien is dus overal redelijk gelijk, toch hielp het me op temperatuur te blijven.

De hele dag reden we over heuveltjes door een soort van niemandsland. Af en toe een dorpje en vrij veel verkeer maar de omgeving was voor de rest uitgestorven. Hierom konden we vandaag weer geen plek vinden om wild te kamperen en dus zitten we weer in een hotel. De hotels hier drukken behoorlijk op het budget, je moet toch rond de 20 euro per persoon betalen voor de goedkoopste hotels, tenminste degene die wij gevonden hebben.

Gisteren was ik te moe tijdens het schrijven en ben ik dus nog het leukste van de dag vergeten te vermelden. We zijn 2x aangehouden door de politie. Niet omdat we iets verkeerd deden, ze waren gewoon benieuwd waar we heen gingen en of we iets nodig hadden. Best apart als je om die reden van de weg wordt gehaald maar tot nu toe is de politie hier een goede vriend.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Dat scheelt dan toch verkeersbonnen, anders had je die nog moeten inlijsten. en het eitje was een hap en weg was het eitje. hopelijk valt de kou verder van de reis nog mee. Waar blijft de foto met jou erop die missen we toch nog wel Nog veel plezier en succes met de kou

anke kimmels 2015-10-09 20:22:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.