Op naar Ajaccio

Frankrijk, Ajaccio

Deze ochtend gingen we weer op weg, een route van ongeveer 80 kilometer met iets van 1.200 hoogtemeters lag op ons te wachten. Helaas was het de hele dag bewolkt, de eerste klim zou bij helder weer echt heel erg mooi moeten zijn. Nog steeds was het een mooie route maar de bewolking maakte het wel net een stukje minder mooi.

Halverwege hadden we zo’n relaxte pauzeplek in een barretje waar we in een loungeplekje plaatsnamen, het was gewoon lastig om na een uur toch weer op de fiets te stappen.

Om 4 uur kwamen we aan op de plaats van bestemming, een camping op 3,5 kilometer van het centrum van Ajaccio. Na het opfrissen hebben we de wandeling naar het centrum gemaakt om de avond hier door te brengen, morgen komen we hier terug met de fiets om een pontje te nemen. Op die manier willen we het saaie stuk rond het vliegveld ontwijken.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.