Mijn eerste warmshower

Turkije, Zonguldak

Er waren wat problemen met het aanvragen van de visa voor Azerbeidzjan en de aanvullende informatie was binnen. Vanochtend hebben we eerst de visa aangevraagd en omdat het niet heel erg gesmeerd ging was ons vertrek pas om half 12.

We besloten even de warmshowers app te bekijken en er was een geschikte host in een stad vlak voordat we weer de kust moeten verlaten. Het was slechts een kilometer of 80 verder maar met een vertrek zo laat op de dag een prima afstand.

De man reageerde redelijk snel en hij zou om 6 uur thuis zijn, dat gaf ons de tijd om te genieten van de fietstocht die ons voor ongeveer 20 kilometer over heuvels heeft geleid en voor de rest was het heerlijk vlak langs de kust en door tunnels.

Al met al een prima dag waarop we een heleboel hebben kunnen bereiken. Zelfs de kleding hebben we goed kunnen wassen, vanaf morgen zullen we dus fris verder kunnen. Ik kijk uit naar het vlakke deel van de reis, dat is nu nog een kilometer of 400 verder volgens de laatste informatie.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Dat je dan zo kunt genieten van een vlak landschap..prachtig! ? Fijn als een dag zo voorspoedig verloopt, veel plezier ?

Heleen 2015-09-16 06:55:03

Hallo Sjoerd Ik neem weer even de moeite om wat te schrijven wat het verschil met jouw is ik ben niet zo,n schrijver maar van jouw komen prachtige verslagen en als je dan ook nog de foto,s bekijkt geeft dat het gevoel of er zelf bent.Groetjes en succes op de volgende kilometers Bertus

Bertus de Wals 2015-09-16 07:24:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.