Gearriveerd

India, New Delhi

Pff. Ik zou bijna zeggen; dit nooit weer. Bijna, want ik moet nog een keer op en neer naar Mumbai en dit is de beste manier bij mijn weten. Het is allemaal niet verkeerd maar wat duurt zo'n rit lang! Om kwart voor 7 kwamen we netjes op tijd aan op het station in New Delhi. De hele dag heb ik een beetje verprutst met spelletjes spelen en een boek lezen terwijl ik van de verschillende uitzichten heb genoten die de treinrit te bieden had. India is mooi, dat heb ik gezien. Alleen het is ontzettend vervuild, precies zoals ik het had verwacht.

Na aankomst op het station dacht ik nog 1 kilometer tot een hotel te moeten die ik uit budgetoverwegingen had geselecteerd. Het bleek 1 kilometer van een ander station te zijn en dus zat ik een kilometer of 10 in een tuktuk. De man weet wat rijden is. Toch voelde het niet heel prettig om deel uit te maken van dit verkeer. Ik kan me rustigaan alvast zorgen gaan maken voor het moment dat ik op de fiets stap...

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.