Het begint op werk te lijken

Griekenland, Fanari

Redelijk laat op de fiets, de route zag er makkelijk uit op de kaart en het zou maar een kilometer of 90 zijn. Na 3 uur fietsen had ik er nog maar 35 kilometer opzitten, een lange weg met constant de wind tegen. Rond het middaguur vond ik het veel van werk weg hebben, constant arbeid leveren of je nou iets omhoog of iets omlaag gaat. Oké, dit was iets erger dan werk want daar hoefde ik tenminste niet constant arbeid te leveren...daar krijg je nog een keer pauze..

De pauze heb ik mezelf vandaag ook maar even gegeven bij een benzinestation. Normaal vermijd ik die liever, zo gezellig is het er over het algemeen niet. Deze was geen uitzondering maar toch even lekker een kwartier uit het zadel. Even de route bekijken en ik zag dat er snel een bocht kwam waardoor de wind meer van achteren zou komen.

Dat klopte ook, en het tempo ging omhoog. Lekker om zo door te kunnen fietsen en de omgeving begon ook iets mooier te worden. Ik ging door een nationaal park met allerlei kleine meertjes.

Voor morgen staat weer een route met ongeveer 90 kilometer op de planning. Goed te doen, ook met tegenwind. Hoewel ik het fijner vindt om de wind in mijn rug te hebben.

Ohja, gisterenochtend vond een wesp het nodig me boven mijn enkel te steken. Ruim een dag kunnen negeren maar bij de aankomst op de camping kon ik het niet laten even te kijken, is het normaal een zwelling te krijgen van een wespensteek? Zou het echt niet weten maar 1 van jullie weet het vast!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ik weet het niet zeker maar mij Moeder deed dat met een doekje gedept in azijn en wreef ze er op en het hielp.De zwelling zakte af succes groetjes Bertus

Bertus de Wals 2015-08-26 19:52:09

Hoi Sjoerd, het is normaal dat je daar een zwelling hebt, vooral als het niet direct uitgezogen wordt. Azijn helpt, of iets anders wat zuur is en anders goed koelen! Geen afther bite bij je?

Corry Giesen 2015-08-27 13:06:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.