Heerlijk, weer langs de kust

Kroatië, Rogoznica

Gisterenavond vroeg naar bed en vanochtend uitslapen. Ik had een mooi beschut plekje gekregen en kon dus tot een uur of 8 in mijn tent blijven zonder levend te verbranden.

Om kwart over 9 vertrok ik voor de laatste paar kilometers terug. Mijn camping in Šibenik was toch nog iets verder dan ik dacht, pas om 11 uur zat ik op de kruising waar ik een paar dagen geleden af was geslagen.

De route van vandaag ging met veel bochten om allerlei haventjes. Het schoot niet op, maar omdat ik toch hooguit 60 kilometer wou doen maakte me dat vandaag niet zo veel uit. Ik zit nu op een mooi privé camping, bij iemand in de achtertuin. Omdat het steil is zijn er erg veel trappen op het terrein, niet ideaal voor de fiets maar ik kon met wat geluk een plek dichtbij een ingang krijgen.

Morgen moet ik eerst een kilometer of 5 terug, ik had niet in de gaten dat deze camping op een soort van schiereiland lag. Opzich is het terug fietsen ook geen probleem, het is hier prachtig en morgen zal ik vast ook met 60 kilometer wel een camping zien in of bij Split in de buurt.

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Hi Sjoerd, Vond al dat je er lang over deed om Kroatië door te fietsen, met het verhaal van vandaag erbij begrijp ik het... Maar ja, je hebt alle tijd. Wat is het volgende land dat je aan gaat doen? Groeten Henk

Henk Roelofs 2015-08-07 20:40:24

Hoi Sjoerd,leuk om je te volgen, geniet erg van je verslagen. Gelukkig nog geen pech gehad..?houden zo Wens je een verdere veilige reis!,,,,

Hanneke Klein Geltink 2015-08-07 21:50:18

We hadden weer even wifi en zijn weer helemaal bij! Leuk om te lezen. Suc6 Gr. Wipi en Rianne

Wipi 2015-08-07 22:02:10

Hoi Sjoerd,vind het erg leuk je verslagen te lezen en de de foto,s te bekijken ....ik volg je al van het begin ...groetjes tonny :-)

Tonny van Deelen 2015-08-07 22:13:49

Hai Sjoerd, en als een diesel ga je maar door... Wat een prachtige foto´s, je neemt ons echt mee op je reis! Alleen wij vanuit onze luie stoel :) Geniet ervan!

Lianne 2015-08-08 09:25:33

Even voorstellen, ik ben een collega van je vader en nieuwsgierig geworden door zijn verhalen, aangemeld om je te volgen. De afgelopen 2 weken van je reisverslag aan een stuk uitgelezen, wat een mooi verhaal!. Geniet ervan en nog veel mooie kilometers!.

Peter Brouwer 2015-08-08 16:06:46
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.