Iserlohn

Duitsland, Iserlohn

We moesten voor controle nog eens naar het ziekenhuis om 12.45.
We reden eerst naar het Jagdhaus im Kuhl. Voor koffie met wat lekkers. Een mooi restaurant boven op een bergje. Overal staat dat ze op maandag gesloten zijn en om 11 uur op dinsdag open gaan. Nou mooi niet. Ze hebben er nog een Ruhetag aan vast geknoopt. Gelukkig vonden we nog een andere konditorei.

In het ziekenhuis moesten we ruim een half uur wachten. De wond zag er goed uit en is opnieuw verbonden. Ik kreeg een zak met verband, pleisters, spoelmiddel en pincetten mee en moet het verder zelf maar gaan doen...

Daarna zijn we het centrum van Iserlohn in gegaan. Is niet zo bijzonder. Ze hebben het wel verfraaid met vele beelden.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Wat een ervaring om in het buitenland naar een ziekenhuis te gaan! Jullie maken het allemaal mee, maar gelukkig is alles goed! Groetjes Frances

Frances 2023-08-29 17:16:46

in aanvulling op mijn zorgverzekeringsverhaal van gisteren. Hebben jullie geen EHIC CARD? (EUROPEAN HEALTH INSURANCE CARD). Die heb ik altijd bij mee als ik naar Nederland ga. Met dat kaartje gaan echt alle deuren voor je open!

gp hermans 2023-08-29 17:19:55

Herman, nu je verpleger skills aanboren en verder ontwikkelen onder de bezielende leiding van Elwieke als lijdend voorwerp.

Paula 2023-08-29 19:57:18

Maar even rustig aan. Een antibioticumkuur is ingrijpen in je eigen afweer. Dus extra voorzictig zijn. Groet van ons en beterschap Elwienke!!!

Gosse en Marijke 2023-08-29 20:17:31

Volgen van jullie escapades is een feestje . Maar dat gedoe met ziekenhuis minder. Tot de volgende acties. Hier in Eemnes kabbelt het leven verder.

Ellen 2023-08-30 09:54:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.