Stuwmeer Nechranice

Tsjechië, Chbany

De campings bij Kadan die we uitgezocht hadden waren van mindere kwaliteit dan hun internet site aangaf. Verder was het gebied veel bergachtiger dan gedacht. 12 km oostelijk aan een stuwmeer lagen nog een paar campings.
Voor de eerste moesten we 600m over een zand pad en deze was niet echt voor toeristen. Dus maar weer 600m terug over het slechte pad.
Na nog twee campings die steeds meer aan onze wensen tegemoet kwamen vonden we de Nechranice Yacht Club. Geen Jacht te zien maar de camping kan er naar onze maatstaven net bij door.

Het stuwmeer is ontstaan door een dam in de rivier de Ohre. Oorspronkelijk bedoeld om de bruinkool centrales in de omgeving van water te voorzien. Nu hoofdzakelijk voor recreatie.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Wat een ontberingen allemaal! Wij zijn inmiddels weer thuis en het is hier snikheet. Dus we doen het rustig aan. Veel Plezier daar en hartelijke grieten van M en K

Maria en Klaas 2019-08-26 09:41:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.