Arlon

België, Aarlen

Het is een prachtige dag. We doen rustig aan en gaan Arlon bezoeken.
Als we om 9 uur op staan zijn de meeste gasten van de camping al weer vertrokken. Vanmiddag loopt die weer vol.

De camping is per auto goed te bereiken. Direct aan de snelweg N4. Met de fiets is het een ander verhaal. Via een heel smal bospaadje en een stuk weiland of ook via de N4.

Op de heenweg kiezen we het bospad en besluiten om toch maar via de N4 terug te keren waar de autos je met 70km/h je voorbij razen.

Een parkje vormd een mooie entree voor het stadje. We bekijken eerst de Sint Donatius kerk waarvan de toren op de Wereld erfgoed lijst staat.
Na de koffie gaan we naar de Sint Martin kerk met een toren van 97m hoog. Van binnen erg mooi.

9km.

Als laatste nog een paar fotos van de camping. Als man ga je hier niet naar het toilet maar naar New York waar Frank Sinatra de hele dag zijn longen uit zijn lijf zingt. En Miss Liberty kijkt toe. Heel bijzonder. En dat allemaal voor €30 per nacht. Jammer dat de wifi op de camping niet op veel bezoekers berekend is. Voor zo'n prijs verwacht ik dat wel.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Zomer 😍

Paula 2023-06-03 15:48:27

Wat een mooie camping hebben jullie, via een drone zie ik een leuk stel uit Eemnes zitten! Die kerk in MEGA MOOI ZEG! Alles is zoveel mooier als de zon schijnt! Geniet er maar van, Groeten 😘 Frances

Frances 2023-06-03 15:58:47

Foto met drone! Wat leuk. Geniet maar lekker verder, doei

Ellen 2023-06-03 19:37:44

Mooie brandgeschilderde ramen en / of glas in lood. Prachtige kleuren.

Ingrid 2023-06-03 20:33:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.