Oslo met de bus

Noorwegen, Oslo

De fiets is afgeschreven de rest van deze vakantie.
De fietsenmaker kende deze versnelling wel maar had geen onderdelen ervoor. Hij wilde de fiets wel repareren maar dan was ik over twee weken aan de beurt. En de levertijd van de onderdelen kon variëren ren van 1 tot 3 weken.


Het OV is hier wel goed geregeld. Met een appje op je telefoon kun je een kaartje kopen en de bus gaat elke 15 minuten naar het centrum.

En ja, slenteren door de stad en af en toe een terrasje is de beste manier om de stad te leren kennen. Met de terrasjes zijn we wel wat terughoudend gezien de prijzen hier: €4.50 voor een glaasje fris, €12 tot €20 voor een hamburger...

Uiteindelijk liepen we 7km door de stad.

.

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Jeetje wat een pech met de fiets! Dat zoiets nou moet gebeuren tijdens een vakantie! Balen! Hebben jullie al een idee welke fiets jullie in Nederland gaan kopen? Die fiets met dat giga grote wiel is wel heel geinig, lastig om daarop te kruipen! Die gaat het niet worden. De foto’s van Oslo zijn heel interessant, lopend en in een bus zie je zoveel meer. Ik herinner mij dat er ook een super grote, hoge Olympische skischans,even buiten Oslo is te zien. Noorwegen is inderdaad een duur land, vooral drank! Fijne avond, groeten vanuit een zonnig en warm Laren! 😎 Frances

Frances 2022-06-15 18:11:15

Kunnen jullie ergens een fiets huren? Dat zou een oplossing zijn!

Frances 2022-06-15 18:13:05

Huurfiets is geen (betaalbare) optie? Elwienke zonder fiets….Tsss

Edward 2022-06-15 18:49:47

Oslo is een prachtige stad, dat zie je maar weer. Goed dat jullie met plan B verdergaan ... zonder fiets. Blijven genieten! Hier wordt het zomer.

Paula 2022-06-15 21:10:05

Wat jammer van die fiets. Maar je moet maar roeien met de riemen die je er wel hebt. En dat weten jullie allang, dus de benenwagen en de bus. Hoop dat je toch alles kunt doen wat je van plan was. Veel plezier en goede reis !

Maria B 2022-06-15 21:43:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.