Een dagje door de Camargue

Frankrijk, Arles

Eerst 45 km over een mooie toeristische route naar Salin de Giraud. Daar de auto geparkeerd en met de fiets verder naar de zout bassins. En daar had ik een beetje pech. Gleed in de modder uit en belandde half in een modderige zout pan met mijn camera in de hand. Daar verzwikte ik ook nog behoorlijk mijn linker enkel. Erg pijnlijk.
De camera ligt te drogen maar ik vrees het ergste.
En mijn enkel ligt op een voetenbankje.

Fietsen ging nog wel dus verder de Camargue in. Af en toe eentonig saai maar als je dan weer een paar flamingo 's tegenkomt...
De wilde paarden zijn redelijk schaars geworden. Er zijn wel veel maneges. Denk dat die ze gevangen hebben.

Met 28 graden en wat wind was het wel goed fietsweer.
En zoals elke avond zullen we zo wel een buitje en wat onweer krijgen waardoor het lekker afkoeld.

36 km fietsen.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Jeetje Herman, wat een pech! Verstuikte enkel, camera in de problemen, even een tegenvaller zeg! Is de enkel niet gebroken? Geef je enkel vooral rust, maar dat doe je al, zo verstandig ben je wel! Gaat het goed met Elwienke, geen problemen? Haar stralende toet met het ijsje zegt al genoeg! Beterschap Herman, ik leef mee en hoor graag hoe enkel heelt. Sterkte! En of de camera niet beschadigd is? 🌹🙂Frances

Frances 2023-06-12 19:04:04

Een heel ander landschap. Wat een pech die smak. Gelukkig een verpleegster bij je. Kan lelijk zeer doen. Hoop dat het mee gaat vallen, ook met je camera.

Paula 2023-06-12 19:09:30

Jammer van die enkel. Maar je hebt de zuster bij de hand die zal er wel een tape omheen plakken. Koop je bij de farmacie. Vergeet niet een bezoekje te doen aan Aigues Mortes. Prima te fietsen daar .veel plezier!

Maria en Klaas 2023-06-12 21:09:34

Jullie ijn een heeeel end weg. Prachtig is het daar. Paarden en flamingo's. De Franse natuur is magnifique.

ellen 2023-06-12 21:14:14
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.