Bad Doberan

Duitsland, Bad Doberan

Een mooie oude badplaats. Vroeger bekend om z'n ijzer en modderbaden.
En natuurlijk om het Cistercianer klooster en de grote Munster (kerk).

Jammer dat we langs en over provinciale wegen moesten fietsen (27 km heen en 27km terug). Op de heenweg kregen we ook nog een regenbui over ons heen. Maar het was het allemaal wel waard.

Op de terugweg nog even in Schwaan rondgekeken.

Straks gaan we nog lekker uit eten ter gelegenheid van onze 38ste trouwdag.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hallo Elwienke en Herman, Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie 38’ trouwdag! Heerlijk ergens eten, wijntje erbij, dat is genieten! Op naar het volgende huwelijks jaar. Het stuk taart is geweldig, grappig dat Nederlanders dol zijn op Duits gebak en de Duitsers vinden onze taarten lekkerder. De taart van de buren scoort dus zo wie zo een hoger cijfer! 🎂🍰 Jullie foto’s geven ons een goed idee van jullie reis, wij genieten mee. Onze Lieve Heer zorgt voor mooi weer, een buitje af en toe mag de pret niet drukken.☔️ Dag lieve mensen! Groetjes Pieter,Frances

Frances 2020-09-10 17:41:25

Hartelijk Gefeliciteerd met jullie trouwdag. Vanaf 1982 een gehuwd stel. Ga zo door!! Een feestelijke avond gewenst. We genoten van jullie prachtige reportage. Soms met de nodige humor. Morgen staat er misschien een wals geparkeerd!! Liefs van ons.

Gosse en Marijke 2020-09-10 17:43:41

Ziet er toepasselijk feestelijk uit! En al het goede bestaat uit drieën. Nog heel veel fijne jaren samen gewenst !! Hebben jullie al die ex russische badhuizen gezien??

Ingrid 2020-09-10 22:47:23

We hebben er lekker eentje op gedronken ‘ Zaten bij de oude Tak met vrienden , dus daar is er vorstelijk op jullie getoast.🥂🌺💋❗️

Maria en Klaas 2020-09-11 19:03:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.