Thionville

Frankrijk, Thionville

We fietsen eerst naar de Pont Ecluses die gebouwd zijn tussen 1746 en 1752. Ze staan in de folder van de touristen info maar zijn erg slecht bereikbaar. Een hele zoekpartij en jammer dat ze ook niet toegankelijk zijn. Met deze sluis bruggen kon men overstromingen van de Moezel voorkomen.
Daarna parkeren we onze fietsen op het kerkplein en wandelen door het kleine en gezellige centrum met heel veel terrasjes.

11km.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Weer veel nieuws van jullie ! Wat is het toch rustig daar, opvallend relaxed! Ik ben vanmorgen naar de tandarts geweest, 2 gaatjes gevuld. Nooit een feest om daarheen te moeten. De verdoving trekt langzaam weg. Vanavond ga ik met de organisatie B.O.O.K uit Blaricum, per bus naar het Concertgebouw. Om 10 voor zeven word ik opgehaald. bij de Brink. Ik ken niemand van de groep, dus is het best spannend! Kijken hoe ze reageren op zo’n vreemde ‘eend’ in de bijt? Ik hoop alleen dat het niet van die kakneuzen zijn, want dan zal ik beslist geen blijvertje zijn. Wens jullie een leuk weekend toe! 💁‍♀️👍💁‍♀️ Groeten Frances

Frances 2022-09-23 16:02:04

Ay geen foto van die terrasjes?

Paula 2022-09-23 17:21:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.