Wiesmoor

Duitsland, Wiesmoor

Weer een prachtige zonnige dag. Ons eerste terrasje is in Friedeburg. Het tweede in Wiesmoor. En daarna genieten onder de luifel 😉🍺, na 56 km.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jullie zijn echte bofkonten, de zon schijnt iedere dag voor jullie! Als wij de foto’s bekijken, moeten wij ook maar eens naar Noord Duitsland, niet te ver weg en het is er prachtig en niet te druk! Gaan we zeker eens doen. Het was hier ook zonnig vandaag, de schilder kwam de garage deuren en ramen schilderen, grachtengroen, mooi! Veel groeten en dank voor alle foto’s en info! P&F Wij gaan zo in Bellevue in Blaricum mosselen eten. Een mens moet zichzelf soms verwennen, vinden jullie niet!

Frances 2020-09-01 16:27:56

Elwienke en ik zijn dol op streepjes truien of T-shirts! Staat altijd super leuk, mij zal je nooit in een bloemetjesblouse zien! 👍👍

Frances 2020-09-01 16:31:04

Met plezier keken we naar jullie reisverslagen. Laatste foto, is dit een lupine veldje? We krijgen wel trek wanneer we jullie zo zien genieten . Alles is daar goed verzorgd! Liefs en groet van Gosse en Marijke

Gosse en Marijke 2020-09-01 17:01:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.