Eemnes - Breezand

Nederland, Hollands Kroon

Onderweg naar Breezand een enorme hoosbui, iets voorbij Hoorn. Alle zand (de buren zijn hun huizen aan het schoonmaken, zandstralen) is nu weer van auto en Caravan gespoeld.

Op de camping scheen de zon. En die blijft de komende week hebben we afgesproken.

Daarna een tochtje (29 km) rondom de camping en rond het Amstelmeer om het landschap hier te leren kennen. Heel divers agrarisch, veel water met bruggetjes, gemalen, sluizen, havens en helaas ook dijken die het uitzicht belemmeren.

Het gaat vast een mooie week worden.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Hallo! Ik zie twee heel tevreden mensen voor hun caravan zitten! Wat hebben jullie toch veel plezier van jullie mobiele huis.! Prachtige natuur, maar ik betwijfel of die lelijke windmolen parken rendabel zijn? Geef mijn maar een echte molen, waar je broodmeel kan kopen om je eigen brood te bakken! Leuk om weer jullie reisverslag te krijgen, bedankt! Groeten en fijn weekend, Frances 👍🌞🚴‍♂️🚴‍♂️🦆🦆🇾🇪

Frances 2020-06-19 18:58:20
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.