Lonstrup aan de Noordzee

Denemarken, Lønstrup

We gaan eerst weer een stukje met trein naar Hjørring. Van daar fietsen we naar de kust en door de duinen naar het zuiden.
Die duinen zijn helemaal vol gebouwd met vakantie huisjes.
En dat terwijl er hier helemaal geen mooie stranden zijn...

Lonstrup hangt aan elkaar van de kunst ateliers. Het valt ons wat tegen en wat wel aardig lijkt is dan weer onbetaalbaar duur.

Na inkopen te hebben gedaan in Hjørring stond de trein op punt van vertrekken. Ik dacht we kopen online wel een kaartje dus springen we er in. Nog voordat ik te telefoon geopend had om een kaartje te kopen stond de conducteur al bij ons. Ze vertelde dat we de kaartjes echt van te voren moesten kopen! Maar daarna hielp ze ons met de online aankoop.

Ik sluit af met nog wat plaatjes van deze prachtige camping in Tolne. Echt een aanrader. Morgen gaan we 300 km naar het zuiden.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Die campings zijn daar niet overvol! Jullie staan er fantastisch ruim! De foto dat Elwienke waar ze verslagen naar een ondergelopen fietspad kijkt is hilarisch! Tot zover en niet verder! Die vrouwelijke conducteur is super aardig om jullie niet te bekeuren. Hier zijn de conducteurs onverbiddelijk, ik kreeg lang geleden een dikke boete, wat Rot zak! Hier is het heerlijk weer, iedereen 😊 geniet. Groetjes 💁‍♀️😎Frances

Frances 2022-07-11 18:16:55

Ha, weer een Herman-paadje. Geen terrasje vandaag? Aardige, behulpzame mensen. Ook mooi daar.

Paula 2022-07-11 18:34:45
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.