Mörbisch, Rust en Oggau am Neusiedkersee

Oostenrijk, Gemeinde Oggau

We fietsen langs de See maar het noorden door de genoemde stadjes en terug.
Het is een bijzonder landschap. Vrij vlak en met lichte heuveltjes. En het staat vol met druiven. Een klein soort, zowel blauw als geel.
De kust van het meer zie je niet. Er is ongeveer een kilometer riet en dan pas water. Na de Donau delta is dit de grootste aaneengesloten rietvlakte van Europa.

34 km.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Jullie zien van alles, schattige varkentjes, ooievaars, zwermen met vogels, druiven, een gans, en een groot bedrijf van Hermann! Fantastisch! Fijn dat het weer zo mooi is, dat hebben jullie verdiend na al die regen! Hier is het ook zeer zonnig, nog even genieten dus! Veel groeten en XX P&F

Frances 2021-09-07 17:37:42

Dat heb je goed geheim gehouden Herman, ben benieuwd hoe je wijn smaakt 😊

Mimi 2021-09-07 18:18:24

Heerlijk gefietst.

Paula 2021-09-07 22:28:10

Vandaag hier warm weer. Bij jullie ook! Geniet er maar dubbel van. Mooie foto's bekeken. Verschillende indrukken. Het lijkt sober maar niet armoedig. Wat valt jullie op?

Gosse en Marijke 2021-09-08 16:39:58
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.