Bevern

Duitsland, Bevern

Aan alles komt een eind. Zo ook aan deze vakantie. Morgen naar huis.

Vandaag het laatste fietstochtje, laatste taart, laatste kasteeltje en laatste veerpontješŸ˜€

Langs de Weser stroomafwaarts via Lüchtringen en Holzminden naar Bevern om het Slot dat te bekijken. Met het pontje naar de overkant en dan terug naar Höxter.

Straks nog maar Höxter om te eten en dan komen we vandaag wel op 53 km.

We eten bij Paulaner zum Landknecht. Een Bayers restaurant. We eten de Wirtshaus Pfandl. Onze laatste ongezonde maar heerlijke maaltijd.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Jullie hebben meer zon gehad dan wij, hier is het weer Pietje Prak! Ik kon vanmorgen nog op de fiets naar de markt, altijd gezellig. Daarna begon het te regenen. In Laren is er een Xenos bijgekomen, jammer dat je overal dezelfde winkels tegenkomt! Niks aan. Leuke foto van jou Herman met die aardige Ijzeren Heijn die een bak koffie voor je inschenkt. Je boft maar weer. Goede reis morgen, rij voorzichtig, Eemnes wacht met open armen op jullie! Groetjes, fijn weekend, P&F

Frances 2021-10-01 18:42:40

Nu is het omgekeerd, bij jullie blauwe lucht en bij ons donkere wolken. Wat hebben we toch een mooi" buurland", ik houd wel van dat landschap. Goede reis terug morgen, šŸš™šŸš™šŸš™

Ingrid 2021-10-01 19:15:52

Blij dat jullie weer terug zullen zijn. De site heeft Herman nodig. Tot gauw en een goede veilige terugreis.

Ellen 2021-10-01 19:57:25
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.