Bree - Eemnes

Nederland, Eemnes

We zijn weer in huis. Eerst nog lekker ontbeten in het zonnetje en daarna nog even gewacht tot de files bij Eindhoven waren opgelost. Om 12.45 weer in Eemnes.

Het was een prachtige week. We hebben 225 km door een mooie omgeving gefietst en genoten van vele terrasjes. Het weer was veel beter dan we hadden verwacht.

Het weer bepaald ook wanneer we weer op reis gaan. Maar dat lezen jullie dan wel.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Welkom thuis! Wat hebben jullie genoten en ik keek mee, hartstikke leuk, gratis en voor niks! Ben benieuwd wat jullie volgende plannen zijn? Ik zie het wel. Fijne avond, met een biertje en hapje in jullie oer knusse achtertuin! Groetjes Frances

Frances 2022-04-19 17:38:32

Het was voor ons heel aangenaam toevallig met jullie kennis te maken in “ het kelderde” met koffie en gebak . We hebben intens genoten van je reisverslagen en de mooie fotografie. We kijken uit naar je volgende reisverhalen en duimen voor nog heel veel aangenaam mooi weer . Intussen alle goeds voor jullie beiden ! Warme groet Ria & Jempi

Ria & Jempi 2022-04-21 02:03:58

we keken naar jullie mooie foto's. Fijn om te zien. Alle goeds voor jullie, Liefs van ons!

Gosse en Marijke 2022-04-28 00:37:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.