Sprjewinakolesowarskašćežka

Duitsland, Schirgiswalde-Kirschau

Een stuk gefietst van de Spreeradweg (Sprjewinakolesowarskašćežka in het Sorbisch) in zuidelijke richting. Erg leuk en in totaal zijn we 24 keer met een bruggetje dit riviertje overgestoken.

Jammer dat de dorpjes hier op zaterdag behoorlijk uitgestorven zijn.
Morgen zijn er hier heel belangrijke landelijke verkiezingen. Je zou dan toch verwachten dat de partijen met propaganda bezig zijn? Meer dan een poster aan een lantaarnpaal zien we hier echter niet.


42 km

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

De andere benaming voor Speeradweg kan ik niet uitspreken ! Wat ingewikkeld! Jullie foto’s zijn werkelijk prachtig en het weer is goed. In Duitsland is het zaterdags altijd hond in de pot, geen winkel open, bar saai! Wij fietsen hier iedere dag. Vandaag even naar Blommenhove geweest aan de Meentweg, zoals jullie weten is daar soms markt, erg gezellig. Ik kocht er wat losse thee met veel kruiden erin. Fijn weekend en groeten P&F

Frances 2021-09-25 17:56:36

Prachtige fiets omgeving!!

Ingrid 2021-09-25 21:23:32

Heerlijk om mee te mogen genieten van jullie prachtige reis. Lees het iedere dag. Mimi

Mimi 2021-09-26 08:43:07
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.