Egmond en Bergen aan zee

Nederland, Bergen

Eerst naar Egmond gefietst daarna lunch aan het strand in Bergen en terug via Alkmaar. Daar was het heel druk en geen plek meer te vinden op een tegen de wind beschermd terras.
Iets met wind dan gisteren maar het was te doen.
58 km.

Jammer dat de Tracking het weer eens niet heeft gedaan.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Prachtige foto’s en weer top plekjes gezien! Wij zijn naar Amsterdam geweest, heerlijk op een terrasje in de zon gezeten, met koffie en appeltaart. Daarna door de 9 straatjes gelopen, waar heel wat mensen waren. Genoten van sfeervol Amsterdam, de 9 straatjes staan op de Unesco werelderfgoed lijst. Later lunchten wij op een simpel straat terras, wijntje erbij! Het leven is dan wel heel mooi en voelden ons bevoorrechte zielen. Ik fotografeerde een knaloranje fiets, die stond te pronken op een brug, met uitzicht op de Westerkerk, te zien op jullie smartphones. Fijne avond, gr,lfs P&F

Frances 2021-05-07 18:17:06

Afwisselende fietstocht. De ZEE EN het STRAND 🙃 Alkmaar, bekend plekje, nu geen kaasmarkt?

Paula 2021-05-07 18:27:12
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.